FindPenguins
    • Mittwoch, 8. Januar 2025 um 10:45
    • ⛅ 28 °C
    • Höhe über NN: 12 m
    • MaledivenMidu3°51’0” N  72°57’14” E
    Mi s plaže,fantje pa na fuzbalNa poti na bikini beach2Cist polna plaža .Sta se nastavila za slikanjeZvečer pa že šola poje..Lokalni slikarAkbar pravi čaj tudi včasih zapašeDomacini se kopajoTakole se včasih na kratko na polno uščijePo vsakem dežju posije sonceDelizia je ime restavraciji,kjer smo jedli vecerjo

Hangnaameedhoo

8. Januar auf den Malediven ⋅ ⛅ 28 °C

Tudi Hangamedhoo ima vse,kar se za otok z domačini spodobi.
    Predvsem nam je všec to,da turistov skoraj ne vidiš. Še največ je Italijanov in včasih jih vidiš na kupu na 👙 beach..Danes je bila pa tudi ta plaza zelo prazna..
    Koralni greben je okrog in okrog otoka.Tokovi so lahko zelo močni,hitro se spreminjajo,lahko pa da jih sploh ni.Tako je treba biti zelo pozoren,ko snorkljaš na drop offu (na mestu,kjer se korale nehajo in se greben spusti globoko v morje). Mi preverimo,kam gre tok,se sprehodimo na en konec plaže in se s tokom spustimo ob koralnem grebenu.Si kot na hitri reki in včasih se je nemogoče toku upreti kljub plavutkam..Na grebenu pa najdeš vse: 3 vrste morskih psov,več vrst skatov,nemotov in res zanimivih ribic..Ni nam dolgčas!

Übersetzung anzeigen

Cist polna plaža .To je zato, ker večina že ve, da je sončenje škodljivo 😉 [Sašo]

10.01.25AntwortenÜbersetzen
    Katka

ReisenderPredvsem Italijani so zelo osveščeni!!

10.01.25AntwortenÜbersetzen
    Gefällt 3 mal