• So vill Blueme und Pflanze...
    I di falschi Richtig mitem Zug fahre bringt eim zu faszinierende Ort!De Iigang zum Meji Jingu ShreinMiin Zmittag 🤩Riesigi Torboge stönd bi jedem ZuegangWünsch vo villne Mänsche

Meji Jingu - en Shrine zmitzt ide Stadt

6 июня 2024 г., Япония ⋅ ☁️ 26 °C

Ich muess no schnäll chli uushole. Geschter Abig bini bide Masae, em Dave siinere "Japanese Grandmother" wie si sich bezeichnet, zum ässe iiglade gsii. En unglaublich liebevolle Empfang vo dere 78-jährige grossartige Frau mit Umarmig und Verneigig und allem, wo dezue ghört
    Die quirligi Masae isch so Fan vom David, "ihrem" Gentlemen und würden glaubs grad bhalte.
    Sie hät soo vill z'verzelle ghaa und ich han mich sehr willkomme gfühlt. Nacheme feine Curry und no wiitere Leckereie bini denn nach öppe zwei Stund zrugg is BnB ggange.
    Hüt Morge hani chli umeblääterlet und alles umpackt, will hüt abig gönd de Dave und ich mitem Sinkansen Schnällzug nach Hiroshima für drüü Täg. Hüt isch de Dave ide Schuel und ich bin uf eigeni Fuscht in Tokyo underwäx. Zerscht in Kagurazaka, en Stadtteil vo Shibunya wo villi traditionelli Läde hät. Denn bini zum Meji Jingu Shrein gange, das isch e Gedenkstätt zmitzt ide Stadt.
    Respektvoll und fasziniert und ganz chliii fühlt mer sich da.
    Vor allem die Wand wo de Lüüt d'Möglichkeit git, ihri Wünsch für Zuekunft uufzschriibe hät mich nega berüehrt. Di eigete Wünsch und Hoffnige chömed eim grad sehr trivial und egoistisch vor. Es ganzes Stuck zfroedener und demüetiger hani dr Shrein wieder verlash ❤️
    Später triff ich mich denn mitem Dave für oisi Fahrt nach Hiroshima - ich bin unglaublich gspannt uf die Stadt wo sone unglaublichi Rolle ide Wältgschicht gspillt hät.