Nach dem truurige Wetter dihei, bin ich mitem Bus vom Flughafe bide Shibuya Chrüützig bi milde Temperature und Sunneschii aachoo. Und mit miim Jetlag grad chli überfordert vo dere unglaublichRead more
Nacheme chliine Powernap hani hüt de Dave sit endi Februar entli mal wieder gseh. ❤️ Schön, dasses ihm in Tokyo so guet gaht. Mir händ ois so vill z'verzelle ghaa und er hät mir scho es paasRead more
Hüt morge händ de Dave und ich ois am Bahnhof Shonjuku troffe. Trotz Ticket,häts kein Sitzplatz verfüegbar ghaa. Drum hänmer de rund zweistündigi Trip stehend im Gang verbracht (SBB lahtRead more
Ich muess no schnäll chli uushole. Geschter Abig bini bide Masae, em Dave siinere "Japanese Grandmother" wie si sich bezeichnet, zum ässe iiglade gsii. En unglaublich liebevolle Empfang vo dereRead more
Wahnsinnig die Geschicht vo dere Stadt! De hütigi Tag isch ganz im Zeiche vode Atombombe gstande. Aagfange mitem Peace Memorial, emene Museum wo berüehrt. Daa z'stah, wondi allererschti AtombombeRead more
Hüt hämmer oises Hotel gruumed und de Koffer ade Shinkansen Station deponiert. Denn simmer mitem Zug zum Miyajima gfahre, deet isch ebefalls es berüehmts Gate vom Itsukushima Shrine.
Wow!
ZwarRead more
Nacheme feine Znacht geschter (Okonomiyaki) simmer no uf de Shinkansen richtig Himeji, damit mir ois denn Zyt näh chönd das wunderschöne Schloss aazluege.
Hüt morge hämmer ois es Zmorge vomRead more
De Mäntig bini chli ruhiger aagange, han mich chli triibe lah. Am Mittag bini uf de Shibuya Sky, es Hochhuus vo 229 Meter Höchi mit gueter Uussicht uf d'Crossing.
Am Namittag bini chli go shoppeRead more
Vo Tokyo uus gahts öppe zwei Stund mit de U-Bahn, em Zug und em Bus. Ich han zum Glück bi Google di falschi Siite vom Mt. Takao iigäh. De Bus hät mich irgendwo im Nirgendwo imene IndustriequartierRead more
Traveler Vill Spass. Gnüss es.
schöni Ferie 😊 [Denise]
Traveler Hoffe du hesch d Büsi nid ipackt! Gueti Reis!