FindPenguins
    • ☁️ 22 °C
    • 海抜: 9 m
    • 日本Shinōsaka-eki34°44’2” N  135°30’2” E
    Himeji, beiiidruckend
    Das Castle bestaht us über 80 Gebäude!Aber egal us welere Perspektive, eifach nume grossartig!Gäng wo scho sit Jahrhunderte bestöndVom oberste Stockwerk en grandiose Uusblick uf d'StadtEn Steigarte vorem CastleOkonomiyaki

Himeji - es Castle us de Vergangeheit

2024年6月9日, 日本 ⋅ ☁️ 22 °C

Nacheme feine Znacht geschter (Okonomiyaki) simmer no uf de Shinkansen richtig Himeji, damit mir ois denn Zyt näh chönd das wunderschöne Schloss aazluege.
    Hüt morge hämmer ois es Zmorge vom Buffet gönnt und sind denn richtig Himeji Castle gloffe. Das wunderschöne Schloss büütet d'Kulisse für villi berüehmti Film (z.B. Der letzte Samurai) und me fühlt sich regelrecht ide Zyt zruggversetzt. Was ich au sehr speziell empfunde han (miini wunde Füess jedoch dankbar aagnoo händ) isch, dass mer immer ide Gebäude inne hät müesse d'Schueh abzieh. Ganz vill Tourischte wandered ide Socke dur die gschichtsträchtige Rüüm.
    S'Wätter hät nöd ganz mitgmacht, drum isches etz au ok, dass mir bereits am zwei uf de Schnällzug nach Tokyo iigstiege sind.
    Ich dänke mal, dasses für miich morn en ruhige Tag git, villich no e Massage oder öppis i die Art...
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください