• Versteckt und überwucheret
    Ganz vill Utensilie eifach no daaGanz liislig müesse sii...SchuelhuusChuchi mit villnä Grät

En abentüürliche Tag!

13. juni 2024, Japan ⋅ ☁️ 27 °C

Ich han ja scho ghofft, dass di hütigi Tour woni buecht han, cool wird. Aber miini Erwartige sind meh als übertroffe worde. 🤩😎
    Abandoned Places heisst die Tour. Und me muess körperlich fit sii und über churzi Strecke chönne ränne 🙈
    Ich weiss jetzt warum 🤪
    Es isch e Tour wo sich chli am Rand vode Legalität befindet. Me gaht verlasseni Plätz und Hüüser go aaluege. Und das nöd mit de Bewilligung vom Bsitzer, fallses überhaupt no Bsitzer git.
    Ich han de Peter am Bahnhof Utsunomyia (öppe 2,5 Stund usserhalb vo Tokyo) troffe und deet festgstellt, dass ich di einzige bin, wo die Tour hüt buecht hät. Drum wett de Peter d'Hardcore-Tour mache. 🙈🙉🫣
    Zerscht simmer imene ehemalige Spital gsii, wo sind de 80er Jahre zue isch. Aber es git no Zytzüüge (und e alti Frau wo kei Froid a ois ghaa hetti, wenn sie ois verwütscht hetti!).
    Als zweits simmer imene alte Schuelhuus gsii. Au das isch verlaah, hät aber no ganz vill Uusrüschtig und Schuelbüecher und sogar no e Turnhalle mit Sportgrät drin.
    ... und das isch erscht de Aafang gsii 🙈