•19• Kelowna 🚐🌲🌳
24 agosto 2022, Canada ⋅ ⛅ 26 °C
Woensdag 24 augustus - donderdag 25 augustus
Doorgereden naar Kelowna, hier een dagje aan het Okanagan lake (prachtig meer!) gelegen. Lekker water met mooi uitzicht en mooie zonsondergang! In deLeggi altro
•20• Vernon 🚐🏞
26 agosto 2022, Canada ⋅ ☀️ 25 °C
Vrijdag 26 augustus - zaterdag 27 augustus
Een dagje Vernon, mijn auto geparkeerd bij een strandje en het stadje in gelopen. Leuk en klein centrumpje :) daarna uiteraard nog gezwommen en aan het meerLeggi altro
•21• The Last Spike rest area 🚐🚞
27 agosto 2022, Canada ⋅ ⛅ 16 °C
Zaterdag 27 augustus op zondag 28 augustus.
Weer een nachtje verbleven bij een ruststop. Dit was ook een toeristische attractie. Hier was op 7 november 1885 de laatste nagel geslagen in deLeggi altro
Terug in Calgary 2 👩👧👦🗼
29 agosto 2022, Canada ⋅ ⛅ 23 °C
Maandag 29 augustus - woensdag 31 augustus
Maandag rond 2 uur mam en Ruben ophalen op de airport!! En naar het hotel gereden, the Sandman. En lekker gegeten bij een restaurantje Local met een biertjeLeggi altro
-1- Lethbridge 🚍👩👧👦
31 agosto 2022, Canada ⋅ ☀️ 32 °C
Woensdag 31 augustus - donderdag 1 september
Onze eerste kampeerplek: Bridgeview RV resort bij Lethbridge. Vanaf Calgary was het 2 uurtjes rijden ongeveer. Mooi plek met vriendelijke mensen. Ruben enLeggi altro
Fort Mcleod / HSIBJ 🚍👩👧👦🇬🇧🦬
1 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 28 °C
Donderdag 1 september
De tussenstops voor vandaag waren Fort Mcleod en de Head-Smashed-In Buffalo jump.
Fort Mcleod is een klein stadje met (je verwacht het niet) een fort. 1 straat was deLeggi altro
-2- Waterton 🚍👩👧👦
1 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 28 °C
Donderdag 1 september - zaterdag 3 september
Camping: Crooked Creek Campground
2 nachtjes bij Waterton park gekampeerd! Wat een mooi nationaal park is dit zeg. Het is het eerste peace park tussenLeggi altro
Red Rock Canyon 🚍👩👧👦🟥🪨
3 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 22 °C
Tussenstop 1 zaterdag 3 september
Red Rock Canyon en Blakiston falls
Vanuit Waterton park rijden we richting Crowsnest pass, naar een dorpje Coleman waar onze volgende kampeerplek is. We hebben nogLeggi altro
Frank’s slide 🚍👩👧👦🪨
3 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 31 °C
Tussenstop 2 zaterdag 3 september
Frank’s slide
Onderweg naar de camping nog een tussenstopje: Frank’s slide. Dit was een rotsverschuiving bij het dorpje Frank van veel stenen haha. Dit was inLeggi altro
-3- Crowsnest pass 🚍👩👧👦
3 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 30 °C
Zaterdag 3 september - zondag 4 september
Camping: Greenview Mountain RV park
1 nachtje op een park dat eigenlijk alleen voor seizoenshuur is, maar vanwege het lange weekend mochten er ook mensenLeggi altro
Fernie 🚍👩👧👦🥬🖼🏎🏁
4 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 21 °C
Tussenstop zondag 4 september
Fernie farmers market
Fernie demolition derby
Helaas was de weg naar Chinook lake afgesloten, dus zijn we doorgereden naar Fernie voor onze dagactiviteit. Toen we evenLeggi altro
-4- Cranbrook 🚍👩👧👦
4 settembre 2022, Canada ⋅ 🌬 24 °C
Zondag 4 september - maandag 5 september
Camping: St. Eugene KOA journey
2 nachtjes bij Cranbrook in de buurt. Het was vooral klieren in de rivier, het zwembad en rond de camper. Ivm labour day wasLeggi altro
-5- Radium hot springs 🚍👩👧👦👙
6 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 21 °C
Dinsdag 6 september - woensdag 7 september
Camping: Redstreak provincial park campground
Aangekomen in Radium hot springs. Prachtige kampeerplek in een heel mooi bos! Vanuit hier konden we naar deLeggi altro
Wapta watervallen 🚍👩👧👦💦
7 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 19 °C
Tussenstop woensdag 7 september
Wapta watervallen
40 minuten oost van Golden ligt een wandelpad naar de Wapta waterval. Weer een mooi stukje (2.4 km) door het bos. Wat een indrukwekkende watervalLeggi altro
-6- Golden 🚍👩👧👦
7 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 21 °C
Woensdag 7 september - donderdag 8 september
Camping: Municipal campground Golden
Na een langer tochtje bij de watervallen (en wegwerkzaamheden) dan gedacht iets te laat aangekomen in Golden. DusLeggi altro
Rocky mt. buffalo ranch🚍👩👧👦🦬
8 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 11 °C
Tussenstop donderdag 8 september
Rocky Mountain Buffalo Ranch
Wat een vent. Leo downey uit California USA heeft een buffalo boerderij in Canada. Om 10:15 elke dag van juni tm september geeft hij eenLeggi altro
-7- Revelstoke 🚍👩👧👦
8 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 21 °C
Donderdag 8 september - vrijdag 9 september
Camping: Lamplighter Campground
Na de buffalo ranch een prachtige rit naar Revelstoke! Wat een bergen zeg. Leuk campingplekje weer. Naar het dorpjeLeggi altro
Revelstoke gondola 🚍👩👧🚡
9 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 19 °C
Vrijdag 9 september
Een korte wandeling gemaakt naar de Moses watervallen en naar de rivier voor een uitzicht op de dam van Revelstoke.
Daarna naar het ski resort gereden om daar met de gondolaLeggi altro
-8- Kamloops 🚍👩👧👦
9 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 18 °C
Vrijdag 9 september - zaterdag 10 september
Camping: Silver Sage RV park & Campground
Laat aangekomen in Kamloops maar weer prachtige tussenstops kunnen maken! Kamloops is weer echt een totaalLeggi altro
-9- Clearwater 🚍👩👧👦
10 settembre 2022, Canada ⋅ ☀️ 23 °C
Zaterdag 10 september - zondag 11 september
Camping: Clearwater valley resort
Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt op deze camping 🙊🙈 gewoon een lekker plekkie voor de nacht.
Dawson falls 🚍👩👧👦💦
11 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 20 °C
Zondag 11 september
Eerste watervallen van vandaag: Dawson falls. Eigenlijk direct naast de weg. In Wells Gray Park. In dit park zijn 41 watervallen. Het was voorheen een vulkanisch gebied, métLeggi altro
Helmcken falls 🚍👩👧👦💦
11 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 21 °C
Zondag 11 september
Tweede waterval: Helmcken falls. De bekendste van het park en schijnbaar zijn we hier ook geweest in 2006, maar Ruben en ik kunnen ons er niets meer van herinneren. Dus toch weerLeggi altro
Moul falls 🚍👩👧👦💦
11 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 24 °C
Zondag 11 september
Eeeeeeeeen als laatste, de Moul falls. Hier wilde ik graag heen want de man van het informatiecentrum zei dat we hier achter de waterval door konden lopen! Dus, gaan met dieLeggi altro
-10- Valemount 🚍👩👧👦
11 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 21 °C
Zondag 11 september - maandag 12 september
Camping: Valemount Pines Golf Course & RV park
Weer eigenlijk alleen maar een camping voor de overnachting. Aangezien ik geen bereik had bij de watervallenLeggi altro
Columbia icefield&skywalk 🚍👩👧👦❄️🏔
12 settembre 2022, Canada ⋅ ⛅ 13 °C
Maandag 12 september
Tussenstop 2 en 3: Columbia icefield adventure + skywalk!!
Ook hier zijn we in 2006 geweest, de Athabasca glacier oftewel een gletsjer. Eerst word je met een normale bus afgezetLeggi altro