• Business naar huis

12 Oktober 2024, India ⋅ ☀️ 32 °C

We hebben van Air India een upgrade aanbod gehad wat we niet konden afslaan. We gaan daarom wat eerder dan normaal naar het vliegveld om in de business lounge wat te eten en drinken.

De business class in de 787 is erg verouderd, maar dat kan ons niets schelen. Het is vele malen beter dan achterin. Er staan maar 18 stoelen voorin het vliegtuig. Dat maakt de ambiance ook specialer. We worden verwelkomd met een tropisch drankje en een warme handdoek. Ook krijgen we een pyjama en het menu met te veel keuzes 🤣. Die komt de stewardess voor takeoff opnemen.

Niet lang na het opstijgen wordt onze tafel gedekt en krijgen we wat te drinken met een snack, gevolgd door een heerlijk driegangen menu. We genieten volop van de grote stoel, de ruimte en de hartelijke service van de crew. Je kan zoveel vragen als je wil. Indien je wil slapen kan je stoel helemaal plat, wat we alleen voor de fun doen.

De 8.5 uur naar Amsterdam vliegen zo om en het is een leuke afsluiter van een prachtige reis door Ladakh en nog een stukje India.
    Baca lagi