• Trein naar Delhi

12 Oktober 2024, India ⋅ ☀️ 31 °C

Qua bezienswaardigheden zit onze reis in India erop. We gaan naar het treinstation van Agra, wat op zich ook de moeite waard is. Een aap krijgt het drinkpakje van een meisje te pakken en drinkt het lekker op. Ook hier worden weer hele vrachten langs gekuierd, het is knap hoeveel goederen ze op een kar krijgen. Continu worden de treinen keihard omgeroepen. Alles staat goed op de borden aangegeven, ook waar je coupe is.

Deze trein is een stuk luxer en schoner als de vorige. Net als de vorige keer komen ze snel met het eten. Soep vooraf en een uitgebreide maaltijd erna. We rijden een stuk over het platteland en komen op tijd aan in Delhi. Daar ligt het perron vol met puin 🤣.

Ik boek een Uber en in het station proberen taxichauffeurs ons op andere gedachten te brengen met tarieven die 2x zo hoog zijn. De taxieit naar het vliegveld gaat dwars door Delhi en duurt ook nog bijna anderhalf uur.

We zitten op het vliegveld in het Holiday Inn in Aerocity, een bewaakt kantoren en hotelgebied. We zwemmen wat en eten een lekkere hamburger bij het foodcourt.
    Baca lagi