Heidelberg

De eerste dag om 8 uur vertrokken richting Lichtenau. Eerste overnachting. Om 3 uur aangekomen. Daarna gelijk door naar Heidelberg. Hele mooie gezellige stad. Wat gegeten en weer terug naar ons hotel.
Weerberg

Deze dag aangekomen in Weerberg. Een eerder hotel waar we waren. Hoog op de berg met allerlei bochten. Maar we zijn om 4 uur ongeveer aangekomen. Wat boodschappen gedaan en daarna gaan rusten.
Aachensee

Vandaag naar de Aachensee want het was erg warm om verder iets te ondernemen..
Konden bijna geen parkeerplaats vinden maar uiteindelijk gelukt. Hebben langs het meer gezeten. Daar was wind en onderRead more
Dalfazer Wasserfall

Vandaag was er een weersomslag. Gisteren 30 graden . Vandaag 17 graden. Toch wilden we wat doen want het zou droog blijven tot 3 uur. Dus op naar weer de Aachensee. En daar aan de klim begonnen.Read more
Kufstein en Kitzbühel

Wij zijn om 10 uur vertrokken om Kufstein en Kitzbühel te bezoeken.
Leuke plaatsjes maar oh oh wat een verandering ten opzichte van vroeger. Heel druk en gewoon zo anders.
Door al het tourisme waarRead more
Op naar Pieter en Wietske

We zijn om 9 uur vertrokken uit Weerberg. De wolken hingen nog in de bergen. Maar het was mooi weer. Onderweg kwam ik erachter dat ik mijn kussen had laten liggen in het hotel. Maar ja te ver om nogRead more
Lugano en Como

Wat een warmte weer vandaag maar toch naar Zwitserland gereden om Lugano te bezoeken.
40 jaar geleden stonden wij ook bij dit hek wat je ziet. Niets veranderd. Alleen veel meer toeristen.
Je kanRead more
Menaggio

Vandaag naar Menaggio gereden. Wel weer veel te warm. Maar een ijsje kan wel dachten we
Nou het lekte alle kanten op behalve de mond in🤣maar was toch wel heel lekker ijs uiteindelijk. We kleefdenRead more
Domaso en Orido di Bellano

Weer een nieuwe dag en warme dag. Dus dan maar een stuk rijden en een strand opzoeken. Daar tussen de bergen heerlijk gezeten en gezwommen. Na 3 uurtjes verder gereden naar de kloof Orido di Bellano.Read more
Villa Balbianello en kabelbaan Pigra

Even in de tuin gezeten na het lekkere ontbijt. Daarna met auto naar Pigra gereden voor de kabelbaan naar beneden. Beneden aangekomen de bus naar Lenno gepakt. Daarvandaan naar de Villa BalbianelloRead more
Reisdag naar Lago Iseo

Vanmorgen na het ontbijt afscheid genomen van onze vrienden Pieter en Wietske aan het Comomeer.
Op weg naar Iseomeer voor een paar nachten.
Daar aangekomen bij onze B&B bij Gianni en Marina deRead more
Iseo en La Zone

Vandaag in de ochtend bewolkt en wat regen maar nog wel warm. De stad Iseo bezocht. Wel mooi. Heerlijke cappuccino gedronken en langs de boulevard gelopen. In de middag naar de Piramides van La ZoneRead more
Minireis naar Seceda Dolomieten

Om 9 uur vertrokken richting Seceda Dolomieten 🏔🏔🏔Stond op ons to do lijstje. 3 1/2 rijden .
Aangekomen waren alle parkings overvol.
Dus terug naar het dorp om daar te parkeren. Weer omhoogRead more
Dagje Monte Isola eiland Iseomeer

In de ochtend naar Iseo gereden en daar de boot⛴️ genomen naar Monte Isola.
Eenmaal aangekomen was het er erg warm en benauwd. We besloten wat te drinken en te eten 🍕🥃Maar plotseling zeiRead more
Brescia

Deze dag naar Brescia. Echt veel regen 🌧🌧🌧🌧en dat was jammer. We hadden anders nog meer kunnen zien.
Wat we hebben gezien was de moeite waard. We zagen in de dom heel hoog hetRead more
Limone sur Garda

Na 2 uur rijden aangekomen bij onze volgende stop.
Het stadje van de citroenen🫒🫒🫒🫒🫒
Rondgelopen maar erg druk en wat is het toerisme hier ook weer toegenomen. Teruggereden naar onzeRead more
Sirmione en Lazise

We wilden graag Sirmione bezoeken want wij waren daar in 1983 ook. Maar wat was het veranderd zeg. Heel druk. Vol met parking's.
Konden auto uiteindelijk parkeren op half uurtje lopen. Wel weer veelRead more
Riva del Garda en Limone sul Garda

We zijn naar Riva del Garda gereden. Daar rondgelopen. Konden er niet meer veel van herinneren. Alleen heel veel bijgebouwd wat de schoonheid wel tenietdoet.
Daarna,toch weer naar Limone sul Garda hetRead more
Op weg naar huis

Vandaag om 10 uur vertrokken richting huis.🚘
Ons doel is ongeveer 500km rijden en dan een overnachting (2) te nemen in Ulm. Hotel Weisses Ross. Meerdere Duitse artiesten verbleven hier ook. HeelRead more
Dagje Ulm

Om 10 uur na een overvloedig ontbijt 🥞🥐☕️🥚🍩☕️in ons hotel Weisses Ross naar Ulm gereden🚘 Hier staat ook de hoogste kerktoren van Europa. En ja het was heel hoog.
De temperatuurRead more
Haus am Kipp en Limburg an der Lahn.

Weer een dag 400 km te rijden🚘 richting onze overnachting Haus am Kipp. Hier waren we al eerder en is een heel goede B&B. Superaardige mensen op leeftijd. Man is al 54 jaar kok🧑🍳 en bereidRead more
Op weg naar huis . Kleve.

Heerlijk ontbijt 🥐🥞vanmorgen. Alles vers. Tot zalm toe.
Daarna afrekenen en hop auto inladen en weg. De kok en zijn vrouw stoppen ermee want mensen uit Assen willen de B&B kopen. Ze worden nu teRead more
TravelerWat een leuke stad!
Prachtige stad [Stefanie]