• Horne

• Trip start
    May 31, 2019
  • Whistler

June 1, 2019 in Canada ⋅ 🌙 20 °C

Vores første overnatning i vores fine R/V. Første campingplads var desværre optaget men så blev vi anbefalet en anden god plads hvor vi nu er.
    Lidt kaos er der jo altid i starten hvor vi skal finde os tilrette med alt indvendig som udvendig, men det hel ser ud til at virke..Read more

• Down town Vancouver

June 1, 2019 in Canada ⋅ ⛅ 19 °C

Nåede lige en tur til center og travede rundt i Gastown som er hippie stedet med masser af cafeer og et spændende sted. Vi tog Sky train ind til byen fra vores hotel.

• Fra Whistler til Cache Creek

June 2, 2019 in Canada ⋅ ⛅ 22 °C

Vi startede i Whistler med at tage til toppen af et af bjergene ved byen. 1820 m. (Med gondol 😜). Derefter gik den vilde jagt på en Liquorstore for at få fat i vin og øl. Dette land har svenske tilstande 🍷. I bilen og afsted ca. 220 km. til Cache Creek men det blev en hård tur i bjergveje med stigninger på op til 13 %. Så blev vi så kloge men er nået frem i god behold.Read more

• Fra Whistler til Cache Creek

June 3, 2019 in Canada ⋅ ⛅ 10 °C

Dagen i Whisler startede med en tur op på det olympiske skiterræn. (Vinterolympiade 2010)..En skøn tur med gondol hvor vi så mange canadiske familier med børn og deres mountainbike suse ned af bjerget.
    Turen til næste overnatning var planlagt til ca. 220 km. vi blev meget overrasket at navigatoren viste 3,5 time til destinationen. Navigatoren fik ret, da vi kom op at køre af bjergveje. Flot men hårdt.

• Fra cleawarter til Valemount

June 4, 2019 in Canada ⋅ ⛅ 18 °C

Så har vi igen internet. Vi er påvej til næste sted. Vi har gjort stop ved en coffeeshops hvor vi lige opdaterer vores rejse. Vi havde en dårlig plads i nat. Næsten ingen net og dårlig toilet forhold.
    Det positive er at vejret er super 25 gr. Søen ved pladsen var flot. Vi havde ikke købt ind til mad så det blev til pubmad i nærheden

• Valemount

June 4, 2019 in Canada ⋅ ⛅ 19 °C

Så kom vi til vores næste plads her i Valemount. Vi har i dag kørt ca. 200 km som plejer at være vores normale strækning at køre.
    Vi har besluttet at være her i 2 overnatninger fordi vi i morgen vil køre ind til Jasper (120 km) og se om vi kan få vores telefonkort til at virke ???? (telebutik), samt lige finde ud af hvad vil se i byen og omegn. Måske en tur til Maligne lake.
    Hyggelig aften med dansk bøf med løg ved bålet; men maden dog lavet på vores gaskomfur.

• Så kom vi til Banff

June 7, 2019 in Canada ⋅ 🌧 5 °C

Fik en plads ude i en skov igennem Park Canada hvor der ingen hook up var.
    Her til morgen vågnede vi op til snevejr og kørte ind i byen for at få breakfast.
    Vi kører videre idag sydpå ned mod grænsen til USA hvor vi har reserveret en campingplads. Ca. 280 km.Read more

• Cranbrook

June 7, 2019 in Canada ⋅ 🌧 1 °C

Så er vi 75 km fra USA.
    Havde en sjov tur herned ved at køre i snestorm i bjergene. Har også idag set bjørne og bjerggeder men nu er vejret igen blevet bedre☺️⛱⛱. Inden vi startede idag var vi lige forbi En god gang breakfast inde i byen.Read more

• Osoyoos

June 9, 2019 in Canada ⋅ ☀️ 22 °C

Så vi kommet til vin distriktet og ned i varmen fra bjergene. RV pladsen er lige ned til en sø og som i kan se på billederne så er har en lækker plads til vores vogn lige ned til søen. Vi bliver her i 2 dage da vi vil se nogle af vinområderne samt at dette område er et gammelt indianer område.Read more

• Burnaby RV park og Stanley park

June 12, 2019 in Canada ⋅ ☁️ 25 °C

Flot start på dagen med super vejr 31 gr. Vi skulle kun køre 1,5 time til burnaby RV park. Derfra kunne vi lade bilen stå og tage Sky Train ind til Vancouver og videre med bus ud til Stanley Park. Et kæmpe område nok en af de største i Nordamerika. Flot park. Så gik den dag.Read more

• Vancouver lufthavn

June 14, 2019 in Canada ⋅ ☁️ 17 °C

Så kom vi til vores endestation i Canada. Bilen blev afleveret uden problemer og derefter en taxitur til lufthavnen.
    Tak for denne gang Canada og tak til alle vores følgere der gad og høre på vores rejse beretningRead more

Trip end
    June 15, 2019