Torremejia til Merida

Dagens etappe fra Torremejia til Merida startet uten Oswald. Han har en betydelig hevelse i den ene anklene og bestemt seg for å ta taxi til Merida, se en doktor og vurdere situasjonen etter det.Read more
Oswald har tatt bussen til Caceres for å hvile og se om han kan få orden på føttene og spesielt den høyre ankelen. Vi har overtalt ham til å lette sekken ved å sendte det han ikke trenger forRead more
Vi var begge trette etter gårsdagen og besluttet å dele dagens etappe i to. Den første delen på 15 km fra Alcuescar til Aldeo del Cano på 15 km og neste dag de nesten 20km med buss til Caceres.Read more
Som bestemt i går, gikk turen fra Aldeo del Cano til Caceres med buss, en liten halvtimes busstur. De siste dagene har vært fuktige og svette, med dårlig tørk, så vi la turen fra busstasjonen tilRead more
Med tanke på oppstart av Oswald, var dagens etappe til Casar de Caceres av det korte slaget med sine 12 km. Vi startet først ved 9 tiden, passerte tyrefekter-stadioen og var snart ute av byen. SnartRead more
Fra Casar de Caceres til Canaveral er det 34 km, uten noen form for påfyll av vann og mat. Det er for langt for de fleste, også for oss, så vi gjorde som de fleste, tok en taxi de første 20 km.Read more
Vi våknet opp til uvær, mye regn og vind, som var meldt for resten av dagen. Motivasjonen for mer enn tjue kilometer i regn og vind fristet ikke og vi ble fort enige om at en taxi til vår nesteRead more
Fra Galesteo til Carcaboso er det 12 km langs en lokal vei, asfaltbelagt vei. Godt var det for med det regnet vi har hatt de siste dagene, ville en sti ute i terrenget både være våt og sølete. ViRead more
Etter en snarlig frokost med kaffe toast, jordbær syltetøy og kaffe gikk turen videre med 21 km til Caparra og så med buss til Jarilla, hvor vi skulle overnatte. Cacaboso er ikke noe stort sted ogRead more
Traveler
Takk for fin informasjon. B.h.Jan-Åge Mathisen