• Čakanje na hrano povezuje

26 Nisan 2023, Malezya ⋅ ☁️ 28 °C

Okoli šestih prispemo v srce jungle, malo vasico po imenu Kuala Tahan. Naš Delimah Guesthouse se nahaja čisto ob robu, z veliko kokoškami in malimi piščančki🐥. Noro lepo je že zdaj, komaj čakamo, kaj prinesejo naslednji trije dnevi!
    Ko smo sveže stuširani gremo na šetnjo in srečamo veliko skupino, ki nas prijazno povabi, da se jim pridružimo za večerjo. Gremo do plavajočih restavracij na reki, in izberemo eno, vse so precej busy. Ker smo velika skupina skupaj stisnemo tri mize in dve Nizozemki malo prisilimo v druženje, a pravita, da ju ne moti. Bogi lastnik je čisto zmeden, saj ima zdaj polno restavracijo, postrežen ni nihče. Mogli bi vedet, da bo pred nami dolg večer, ko smo samo na menije čakali 20 minut😬. Naročimo, in čakanje se začne. Vendar v dobri družbi čas hitro mine in četudi smo se komaj spoznali imamo super vibe, veliko se nasmejimo in čakanje na hrano obrnemo na hec. Na moj fried rice kuhinja pozabi, ampak vsi novi prijatelji z mano delijo njihovo večerjo❤️. Svet je poln dobrih ljudi.
    Okumaya devam et