• Priprave in štart

November 13 in Slovenia ⋅ 🌙 9 °C

Par ovinkov, komplikacij & zapletov kasneje je že zadnji dan pred odhodom. In potem zadnje jutro, zadnji barcaffe v štiri🥹… moja zlata starša sta se javila, da me v petek peljeta do Benetk in da naredimo en mali izletek iz tega.
    Pičimo proti nekemu luštnemu italjanskemu mestecu Portogruaro. Prikupen glavni trgec, a malo postrani stolpek🤭. Tre macchiati (s čudovitim razgledom) kasneje… že iščemo en velik Conad, za zadnje šopingiranje. Si zaželim makarončke s pestom in olivami za kosilce. Zraven pa eno veliko solato!
    Vsem nam je težko… Nastjo smo težko pustili na Polzeli, težko smo v zemljevid vpisali destinacijo letališča in pičili tja…še Bačko je svojo žogico skos bolj počasi prinašal nazaj, kot da bi s tem nekako upočasnil naš odhod in naš goodbye (za zdaj!).
    Hvala moji družinci, ki bo tole prva brala. Da me podpirate, četudi vem, da je vsem težko, sploh glede na destinacije in projekte, ki jih izbiram🫣. Hvala hvala hvala. Pogrešala vas bom, res zelo. Se pa tudi veselim, kako aktivnen bo ponovno naš family group chat, se veselim vseh komentarjev na mojih pingvinčkih🥰.
    Nič, novim dogodivščinam naproti.✈️