Okrog jezerca☀️
7. kesäkuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 18 °C
Kafe, zajtrk in sooonceeee☀️
prvi stop je ogled enega viewpointa zelo blizu vasice Gachalá, kjer de vidi skoraj celo jezer in na drugo stran!
En prijazen domačin nama vse razloži, o jezeru, oLue lisää
Še zadnji izlet; proti Gacháli
6. kesäkuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 18 °C
Evo, pa je prišel… še zadnji skupni izlet preden se vračam v 🇸🇮🥹.
Podaljšan vikend z enim ponedeljekom, saj je sreča na najini strani in je 8ga nek praznik🙌.
V soboto ustaneva obLue lisää
Za off-road navdušence
31. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 11 °C
En nedeljski izletek.
Dopoldne na nestrpno pričakovane volitve (jaz žal kljub več kot petim mescem v Kolumbiji še nimam volilnih pravic🤪), potem pa pičiva na eno kratko vožnjo.
Ustaviva seLue lisää
Parque Arqueológico (pt.2)
24. toukokuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 19 °C
Parque Arqueológico San Augustin (pt.1)
24. toukokuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 18 °C
V nedeljo, ko se mi je vreme nasmehnilo☀️, sem se podala v arehološki park 3km izven mesta, kjer se skrivajo ene izmed najpomembnejših zgodovinskih najdb v Kolumbiji!
V tem arheološkem parkuLue lisää
Spontan koncet😍
23. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 17 °C
Eno soboto zjutraj mi Liceth ob zajtrku pove, da bo zvečer zastonj koncert na enem izmed parkov, če bi šla zraven.😌
Seveda rečem ja, take stvari je treba izkoristit in res gremo okoli sedmihLue lisää
Še mal San Augustina🤗
19. toukokuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 22 °C
Še en photo dump tele lepe vasice.
Raziskala sem lokalno tržnico in uživala v izgubljanju-se sredi nabito polnih miz in stojnic.
Poskusila sem novo zelenjavo, ki izgleda kot mali roza krompirčekLue lisää
San Augustin🎨
19. toukokuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 21 °C
Malo mestece San Augustin je preprosto prelepo.
Malo, z glavnim trgom in lepo kamnito cerkvijo, mnogimi kavarnami in ni niti ene ulice brez poslikave😍bjutiful
Od rož, do vseh sort živali, polnoLue lisää
-> San Augustin
17. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 16 °C
Ob enih popoldne (z mal tipične Kolumbijske zamude) štartamo proti San Augustinu. Naj bi bilo ene 4,5ur, pa se to spreobrne v 6.
Prve dve uri sta prečudoviti s super razgledi na zelene hribe inLue lisää
Še mejčkn Popayana
16. toukokuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 24 °C
V nedeljo pa čisto ponesrečI najdem veliko boljši viewpoint od prejšnjega dneva, iz kjer lahko res fino vidiš tako mesto Popayan, kot vse zelene hribe, ki ga objemajo🤗
S piškotki uživam vLue lisää
Popayan🤍
16. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 22 °C
Ciudad blanco, oz belo mesto!
Med prvim raziskovanjem v soboto se mi je nasmehnila sreča, na glavni plazzi so imeli nek sejem in sem si lepo v miru ogledala vse možne ročne izdelke lokalnihLue lisää
Dolga pot proti Popayanu
15. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ⛅ 25 °C
Mirno jutro, saj imam prvi avtobus šele ob 11ih. Ena kavica ob glavnem trgu ob svoji družbi in ena ob družbi 70-letnega gospoda Maurice, ki me je povabil,če se mu pridružim za eno kafe. Pravi, daLue lisää
Dolg sprehod, do slapov pa nazaj 💚
14. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ⛅ 26 °C
Za petek imam v planu en dolg sprehod. V vsako smer cca 6,5km, krožna pot🚶♀️.
Štartam po jutranjem kofetu in se podam na pot. Pot je široka makedamska, večinoma v senci in prvi delLue lisää
Paicol😌
13. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 29 °C
Prispela ob treh popoldne, v sončen lušten Paicol.
Moj voznik me je odložil direkt pred vrati hotela, ki je slučajno samo ena vrata desno od njegove hiše🤪
Predstavi me še svojemu sinu, kiLue lisää
➡️Neiva
12. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 29 °C
Grem še malo jug prečekirat😎
S Felipom skupaj do avtobusne postaje, še zadnji skupni kafe (za tri tedne) in potem se posloviva in jaz šibam proti Neivi.
Avtobus ene 14€ za cca 315km, dražjeLue lisää
Bolšjak
10. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 17 °C
So res po celem svetu te bolšjaki, ena mojih najljubših zadev!
Prva nedelja, ko nisva bila izven Bogote in sem jo izkoristila, da sem predlagala it prečekirat lokalni nedeljski bolšjiLue lisää
Še mal Bogote
4. toukokuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 18 °C
Lepi zapolnjeni dnevi💛
Zapolnjeni s šetkanjem naokrog, krajšimi vožnjami z motorjem, odkrivanjem novih veganskih spotov v mesu!
Pikniki v parku, risanje, coffee dates☕️❤️
Velik dobreLue lisää
Pot nazaj😌
3. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ⛅ 19 °C
Začne se vroča nedelja!
Štartava v kratkih rokavih, jaz vozim danes dopoldne, sva na lovu za kafe😎
Ker zgrešim prvo opcijo se voziva več kot eno uro do naslednjega mesta Tocaima🤪.
Tam naLue lisää
Še popoldne
2. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 22 °C
Koooončno konec dežja za to soboto in po kosilu sledi prelepa topla sončna☀️ vožnja proti mestu Fusagasugá.
Mesto nama ni najbolj všeč ker je zelo hektično, se ustaviva ubistvu samo zaLue lisää
Paramooooo
2. toukokuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 17 °C
Day one, part one.
Spontan dvodnevni izlet čez prvomajske praznike oz. “dva dni frej, ki jih dobijo v Kolumbiji” 🫠
Z odločitvijo “kam?” čakava čist do konca in se odločiva tokrat zaLue lisää
Solo izlet do Guatavita🏍️
30. huhtikuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 18 °C
V četrtek se spontano odločim it na en solo izlet. Felipa pospremim do šihta, potem pa greva midve s Himalayo na eno vožnjo😎. Smer ista kot en vikend nazaj, le podaljšana za kakih 40min.
KoLue lisää
Parque Nacional Chingaza, izletek😇💚
26. huhtikuuta, Kolumbia ⋅ ☁️ 19 °C
V nedeljo se podamo na izlet v troje; midva s Felipom in pa njegov sodelavec Pablo!
Štartamo ob pol desetih in gremo v isto smer, kot sva midva šla ene dva vikenda nazaj.
Kratka pauza za kofe vLue lisää
Mal fotk zadnjih dni, kar tako
20. huhtikuuta, Kolumbia ⋅ 🌧 15 °C
Bogotaaaa❤️
Sončnice in sončni zahodi.
Veganski burgerji ( mogoce najboljši kar sem jih jedla) in veganska panaderija za sladico👀.
Pogovori z družinco.
Nov album enega mojih najljubšihLue lisää
Prvi offroad🤪
19. huhtikuuta, Kolumbia ⋅ ⛅ 18 °C
Končno zavijeva iz glavne ceste na makedamsko potko, v iskanju nekega zapuščenega tunela in, seveda, off road ceste za sprobat ta off road motor😎.
20min po blatnih poteh (zasluga dežja odLue lisää
Guayabal & Zipacon
19. huhtikuuta, Kolumbia ⋅ ⛅ 21 °C
Skozi megleno jutro od Albana slabih 15min vožnje stran, prispeva v Guayabal de Síquima.
Luštno malo malo mestece, sva sigurna da sva en izmed bolj redkih turistov tu. 🤭
Ena šetnja naokoli, vLue lisää

Matkaaja
🥰