La mejor familia del mundo💕
April 9 in Colombia ⋅ ☁️ 16 °C
Moja najjjjjjboljjjjjjša družinica mi je pripravila paketek in ga poslala vse iz Slovenije v Kolumbijo🥹🥹
Mami je dobila idejo, ko sem še v Peruju razmišljala, da se vrnem pogledat FelipejaRead more
Lajf v Bogoti
April 6 ⋅ ☁️ 17 °C
Najprej bom rekla, da mam noro srečo z vremenom vedno v Bogoti!!!
Ker je znana po megli in dežju, in js imam zdej že tretjič skos sam sonček in dovolj toplo za kratke rokave ali pa samo jaknicoRead more
Nazaj do Bogoteeee
April 5 in Colombia ⋅ ☁️ 14 °C
Jutro štartava iz malega mesta po imenu Cuítiva, kjer sva prejšnjo noč zaključila dan.
Malo, luštno, a zaradi praznikov povsem mrtvo in zjutraj ne najdeva zajtrka nikjer, tako da nadaljujevaRead more
Skok do Toquille🥹🐎💕
April 4 in Colombia ⋅ ☁️ 14 °C
Po kosilu se odločiva odvozit makedamski pot čez sosednji hrib proti Toquilli, kraju, kjer sem imela jaz svoj volunteering decembra🥹.
Vožnja je hladna, saj smo visoko, ampak neizmernoRead more
-> Aquitania🌤️
April 3 in Colombia ⋅ ☁️ 7 °C
V soboto pičiva proti Aquitaniji, malemu mestu ob jezeru Tota.
Pot štartava zgodaj in jaz vozim😎iiiin jaz sem tudi razlog za motor v ležečem položaju heh🤪🫠… bejsikli ponesreči svaRead more
Hike🥾⛰️
April 3 in Colombia ⋅ ☁️ 7 °C
Ustaneva ful zgodaj, ob 4.40😴😴
Da se spakirava in spraviva na pot, do štarta pohoda imava 40min vožnje.
Parkirava ob sončnem vzhodu, nekje med hribi okoli Monguija🤭
Felipe je izbral pot,Read more
Prvo kuhanje kavice zunejjjj☕️
April 2 in Colombia ⋅ ☁️ 19 °C
Felipuuu sem iz Peruja prinesla en tak mali nastavek za kuhanje zunaj, camping style v naravi🏕️.
Tako da sva pred odhodom kupila eno malo plinsko bombico v Dechatlonu, na katero se našraufaRead more
Monguí💕
April 2 in Colombia ⋅ ☁️ 13 °C
Prelepo malo mestece💚
Monguí je bil zame neka čisto nova destinacija, pa izveva tam, da je zelo popularen getaway za Kolumbijce😍rightfully so, mesto je prelepo luštno, kamnita cestica,Read more
Smer Boyacá
April 1 in Colombia ⋅ ☁️ 20 °C
Štartava ob normalni uri, po zajtrku in jutranji kavi. Še zamenjat greva neke nastavke za sprednje bremze in potem pičiva severno-vzhodno.
Smer; Boyacá😇
Felipu zelo znana, in tudi sama sem tamRead more
Bogotaaaaa
March 30 in Colombia ⋅ ☁️ 13 °C
Back in Bogotaaaaaa
Felipe, muc Rey, vožnja s Suzukijem🫶
Nazaj v Kolumbijo🇨🇴💕
March 29 in Colombia ⋅ ☁️ 11 °C
Nočni commute nazaj proti Bogoti. Prvi let do Lime je ob osmih, potem dve uri na letališču in ob polnoči tri ure in pol proti severu✈️. Dobimo elite prigrizke, čips, kavo in ocvrto lečo sRead more
Ollantaytambo🩷💚💛❤️🩵
March 27 in Peru ⋅ ☁️ 15 °C
Ena mojih naaaajljubših (če ne celo ta najljubša) vasic v Peruju🫶.
Prispeva okrog štirih popoldne z ene četrtim kolektivom dneva, oba zmatrana in brez plana… a se vse takoj obrne, ko najuRead more
Moray🌼
March 27 in Peru ⋅ ☁️ 14 °C
Dvodnevni izletek💛
Z Erickom se v petek podava proti severozahodu, ujameva colectivo v smer Maras, do tja je dobra ura in pol vožnje, potem pa s taxijem naprej še pol urce.
Moray je fascinantnoRead more
Cusco z Erikom💛
March 26 in Colombia ⋅ ☁️ 15 °C
V četrtek dopoldne se mi pridruži Eriiiiick😇
Skupaj greva na šetnjo skozi Cusco, za njega je kar velik shock saj je direkt iz Huaraza, od tam, kjer so gore🏔️.
Greva na kosilo na tržnico,Read more
Motoristični izletk💚
March 25 ⋅ ☁️ 13 °C
Enodnevni motoristični izlet😎
Želela sem več dnevni izlet, prepeljat več kilometrine, pa sem se nakoncu sprijaznila samo z enodnevni izletom😇.
Motorček sem prevzela ob devetih zjutraj inRead more
Pisac🫶
March 24 in Peru ⋅ ☁️ 11 °C
Dvodnevni izlet v Pisac, malo mestece dobro uro severno od Cusca😊.
Z Celestine (po fenomenalnemu hostelskemu zajtrku) greva skupaj v eno smer, potem pa se tam razdeliva, francozinja gre raziskovatRead more
Cusco; prvi vtisi💛
March 23 in Peru ⋅ ☁️ 16 °C
S Celestine sva precej zalimani po najini avtobusni vožnji in si rezervirava hostel, ki ima early check🙌
Greva odložit stvari, se preoblečt in malo odpočit, potem pa raziskovat mesto!
ObeRead more
Vamos a Cusco🫶
March 22 in Peru ⋅ ☁️ 31 °C
Pa pride cajt se poslovit od punc🥹🥹🥹
Zelo hvaležna za vsako od jih in imele smo se res res luštno, paše tak fajn girl energy, sem bila obkrožena z res badass puncami💖.
Na tej točkiRead more
-> Huacachina🏜️🌵🌅
March 21 in Peru ⋅ ☁️ 26 °C
Popoldanski transport do novega kraja, malega mesteca ob oazi, Huacachina. Tja se vozimo ene dve uri, skozi peščeni južni Peru…
Avtobus nas odloži v centru trga malega mesteca, če se mu splohRead more
Islas Ballestas🥹
March 21 in Peru ⋅ ⛅ 22 °C
S puncami gremo v soboto zjutraj na dvourni boat ride, pogledat slavne otočke Ballestas🏝️.
Ker je sobota je kar bizi, tako tujci kot lokalni turisti želijo izkoristit proste dni na plaži!
NaRead more
Paracas national park🏜️
March 20 in Peru ⋅ ☀️ 26 °C
Motoristični izletekkkk🤟
S puncami rentamo tri motorčke, mamo tri voznice in dve passenger princeski!
Odpravimo se ob devetih zjutraj in pičimo do nacionalnega parka Paracas, plačamo vstopninoRead more
S puncami proti Paracasu🚍🌊🌅
March 19 in Peru ⋅ ⛅ 26 °C
V torek zvečer se s puncami odpravimo na dolgo pot proti novemu koncu Peruja, dol na jugu, po imenu Paracas!
Imamo nočni avtobus, ob pol desetih zvečer, proti Limi.
Sledi slovo od najboljRead more
Huaraz❤️
March 18 in Peru ⋅ ☁️ 15 °C
Daleč najljubše mestece v Peruju🏔️… has a special place in my heart, ker sem tudi spoznala precej special ljudi!
Evo, tale post je dedicated mojim najljubšim spominčkom na Huaraz, kjer semRead more
Santa Cruz ~ Día 3, finish🫶⛰️🏁
March 16 in Peru ⋅ ☁️ 9 °C
Prilezli do koncaaaaa🥹🥹,
Od zadnje pavze, dobre tri ure in pol kasneje!
Narava in naša okolica sta se tretji dan najbolj spreminjali, od mrzlih vetrov in zasneženih belih vrhov gora, doRead more
Santa Cruz ~ Día 3, jutro med gorami🥹⛺️🏔️
March 16 in Peru ⋅ ☁️ 0 °C
Tretji dan Santa Cruz trekka babyyyy🥹🥹🥹
Ustanemo še bolj zgodaj, prva budilka ob 4.45😴.
Iz šotorov se skobacamo v mrrrrzlo jutro, smo le prenočili na 4200 in se pozna❄️… naRead more

Traveler🫶🫶💕 missing you, mi hija!
Travelerrtm 🥰