Marinka waterfalls🏞️
27 de enero, Colombia ⋅ ☀️ 24 °C
Sprehod do znanih Marinka slapov… cca ura in pol hoje od najine nastanitve.
Najprej dol po hribčku, mimo prijazne sosede, ki ima malo restavracijo, kjer pojeva res odličen zajtrk, arepo s Hogaom,Leer más
Minca🌿
26 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 26 °C
Pobeg nazaj v naravo… tokrat je na vrsti Minca, ena destinacija, ki sem jo imela na “Colombia wish list”u že nekaj časa😇.
Ena mala vasica, cca 1uro nazaj notri od obale, zataknjena medLeer más
Santa Marta☀️
25 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 26 °C
Dopoldansko raziskovanje Santa Marte je bolj na izi, saj sva oba neprespana in morava do treh počakat na check-in🫠.
Pa v Kolumbiji se stvari navadno ne odprejo pred deveto, deseto…
Tako daLeer más
Vamos a Santa Marta 🌴
24 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 26 °C
Z Machekom, prijateljem iz Bogote, s katerim sva se družila par dni okrog božiča, se dobiva in združiva poti za skupni izlet na sever, aka Caribbean Coast🥳.
Js sm mislila, da mi nebo uspelo doLeer más
BAD BUNNY🥵
23 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 20 °C
Pa sem dočakala konceeeeert😭
Dva meseca priprav, preposlušanja pesmi v španščini in plesanja v kuhinjah različnih hostlov; se je splačalo, da sem lahko res ornk uživala tale večer🥰.
SLeer más
Nazaj v Medellín za koncert
23 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 20 °C
Najbolj pričakovan dogodek zadnjega meseca… koncert Bad Bunnyjaaaaa🥹🥹🥹. Cel Medellin je nabasano poln tako kolumbijskih kot tujih fanov, ki so prišli izključno za tale koncert🥰.
JazLeer más
Moto trip day 3, gremo nazaj
22 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 13 °C
Pa že šibamo nazaj proti Manizalesu, ene 100km⚡️.
Jutranji kofe na verandici potem pa se dobro zadekava za na pot, naju čaka mrzla vožnja😅.
Ustaviva se za par lepih razgledov, dokler najuLeer más
Moto trip, day 2
21 de enero, Colombia ⋅ ⛅ 8 °C
Veliko bolj uspešen dan🤭
Jaz se zbudim zgodaj in grem pogledat s kafetkom v roki, kje sva sploh parkirala včeraj. Megla je gosta in ne vidi se niti par metrov pred seboj 😶🌫️.
Tako daLeer más
Day 1, part 2
20 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 7 °C
Drugi del prvega dneva😇
Kjer se zapleti nadaljujejo heh…
Po prijetnem postanku v termalnih bazenčkih se vrnemo do glavne ceste, kjer se ekipica razdeli na pol.
Jaz in Adonis nadaljujevaLeer más
Z motorčki naokol, day 1
20 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 11 °C
Moto trippp🙌
Jaz to začnem planirati že iz Filandije in kontaktiram en in edini motorcycle rental shop v Menizalesu.
Se z gospodom vse zmenim, potem pa mi en dan prej javi en tipček, ki sem gaLeer más
Manizales
19 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
Veliko večje mesto kot sem pričakovala🤭. In tudi bolj simpatično… hostel imam direkt na glavni ulici in ima prelep razgled na bližnjo cerkev.
Odložim zadeve in grem na eno šetnjoLeer más
Proti Manizalesu 🚍
19 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 21 °C
Filandi ➡️ Pereira ➡️ Manizales
Imam neko idejo, da želim prečekirat en nacionalni park na mojem vzhodu, ampak nisem ziher, kako se ga lotit, ker so vstopnine res res drage.
Vem, da moram vLeer más
Quimbaya
18 de enero, Colombia ⋅ ⛅ 24 °C
Spontan izletek iz Filandije v bližnje mesto Quimbaya ⛪️.
Na avtobusu s samimi lokalci, voznimo se dobre tri četrt ure proti zahodu.
Prispem v velik večje mesto, kot sem pričakovala.
GlavniLeer más
Filandia 🧚
17 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 22 °C
Spet eno mal bolj turistično mesto v temle kavnem predelu Kolumbije☕️.
Ker sem prišla na vikend, sem tudi pričakovala gneče turistov (kot prejšnji vikend v Salentu), in so tudi bile😆.Leer más
Pijao❤️čez dan
16 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
Po zajtrku šibam na sprehod, tokrat v svetlobi in mesto je še bolj barvito, kot se ga spomnim včeraj.
Stare visoke hiške, lepo pobarvane in okrašene z rož’cami, Kolumbijci res znajo polepšatLeer más
Prvi vtisi
15 de enero, Colombia ⋅ 🌧 16 °C
Prispem v Pijao medtem ko ornk dežuje in prosim voznika, da me odloži mal pred postajo, saj je moj hostel na začetku mesta☔️.
Hostel se tokrat nahaja v stari viktorijanski hiši s tremiLeer más
->Pijao
14 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 22 °C
Svoje prostovoljstvo zapustim en teden prej in brez pol prsta😝
Na zadnji dan sem se uspela uspešno porezat pri obrezovanju polja okrog plantaže kave in vsi vemo, kako radi naš prstki pretiravajoLeer más
Moji dnevi na prostovoljstvu
12 de enero, Colombia ⋅ 🌧 18 °C
Evo, še en kup slikic od ‘prostovoljstva’ 😇
Od ponedeljka do srede sem sadila fižol🫘🤪…
Pokazali so mi, kje naj ga dam v zemljo med dvema linijama kave in potem sem to počela cca 4Leer más
Salento🌴
10 de enero, Colombia ⋅ 🌧 18 °C
Vikend izlet v Salento!
To je ena najbolj popularnih tutističnih destinacij v Kolumbiji. ‘Kapital’ cafetière, regije, ki prideluje kavo. Jaz do tja rabim dva avtobusa…
Planiram simple dan zaLeer más
“Volunteering”
8 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
V oklepajih, ker je spet nekaj čist drugega, kar sem pričakovala😅…
Sem pričakovala intenzivno delo na plantažah kave, ali pa delo s strankami v AirBnBju…
Pa ni nič od tega, saj je sezonaLeer más
Finca La Macarena
7 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
Na drug konc Kolumbije
6 de enero, Colombia ⋅ 🌧 20 °C
Ob sedmih že v taksi, ki me pobere pred hostlom in pičiva do glavne avtobusne postaje v bogoti, ki je zaenkrat najbrž moja največkrat obiskana točka v Kolumbiji😅 A tokrat za spremembo pičim vLeer más
Nazaj v Bogoti
5 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 16 °C
Od sobote do torka, trije dnevi v Bogoti so hitro minili🥰.
Moram rečt, da mi je prav všeč tale prestolnica… je pa res, da imam vedno fajn družbo.
Zmačkana po izredno neudobni nočniLeer más
Ena najlepših voženj🥹
2 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 23 °C
Z novim prijateljem Filipejom pičiva proti vasici Cepitá🤘…
Imava cca uro in pol vožnje po glavni cesti, potem pa morava odviti ostro desno in tam naj bi se začela tista ta pravaLeer más
San Gil
1 de enero, Colombia ⋅ ☁️ 22 °C
Prelepo mestece, obkroženo s hribčki. Očitno mam res ‘a type’😝❤️.
Kadarkoli smo šetali naokrog, se je ful dogajalo! Bizyyyy mesto, popularno za tako turiste naših sort, kot domačine.Leer más

Viajero
O jej 🥹🥹🥹
Viajero
🥹
ViajeroKako domiselno tile s klopicami