Pristali v Bogoti
November 15 in Colombia ⋅ 🌧 16 °C
Skoraj 14 urni let…dve in pol epizodi Housa, eno epizodo Bones, dva filma (Top gun Maverick klasika, in pa Rio!). Vmes še trikrat krajši interval spanja… dva precej okusna obroka in dve boljRead more

TravelerNo, tole s hrano je pa res napredek, super. In še dobro, da nisi ven dala dežne jakne... Mogoče bo treba celo kako mini marelo najt, če se vreme res ne umiri. Srečno dalje! 😘
TravelerDraga pupa Katjuša. ti si pa ena velika popotnica z dušo in telesom in spet smo na poti, tokrat drugačni kraji a upam in želim ti da bo lepo, prijetno, doživeto in prijazno zate. ti ampak kako ti je uspelo vse stvari spravit v tako mali nahrbtnik. jaz če bi slučajno šla kam za dva dni, bi imela najmanj dva taka, s tem da bi se vsaj polovico i stvari odpovedala in bi me ves čas morilo zakaj nisem vzela česa drugega. no zato pa jaz ostajam doma, se strnjam z mamo Heleno, da so vegi hrano v redu pripravili, zgleda tako okusno in super, da je bilo dobro. in zdaj si že v kolumbiji. a je ta država končna izbira potovanja ali boš šla v goste tudi k sosedom čez mejo, ko si glih tam 🤔. bodi dobro, pazi nase, uživaj v tistem kar ti ustreza, ostalo pa preskoči, takoj ko se da. bom te spremljala , gledala slikice, ki so vedno zanimive in doževete, tudi vsake toliko časa kaj napisala, seveda na dolgo, ker meni ne gre tako v enem stavku. ja kolumbija je tudi država kave, kakšne je pa pri njih doma. Objem , pozdrav, srečno in papa. Helena
TravelerHelena, hvala za tole sporocilo. Cisto vsakic me ganejo tvoje besede, ko se tako razpišeš🥰 se res veselim, kaj tole popotovanje še prinese…