Veliko večje mesto kot sem pričakovala🤭. In tudi bolj simpatično… hostel imam direkt na glavni ulici in ima prelep razgled na bližnjo cerkev.
Odložim zadeve in grem na eno šetnjo naokoli🚶♀️. Ful vesela ko najdem eno gospo, ki prodaja veganske kolače😍 uzamem carrot cake…
Kasneje se nazaj v hostlu dobim z Adonisom, prijateljem iz Filandije in splanirava najin bike trip. Slučajno se zagovoriva še z dvema Američanoma in nakoncu se odločita, da se nama pridružita naslednji dan😎.Read more
TravelerKatjuša ahoj. Sploh si nisem mislila da so vsa mesta , vasi vredne ogleda in da ne zgledajo zapuščena, umazana in vedno najdeš v nj8h kofe in vsaj po slikah do ro hrano. Ja včasih imam ne vem zakaj kar neke predsodke, pa vem da ni pošteno. In hostli vsaj veliko njih super zgledajo. Kako pa kaj učenje španščine ? In a se ti zdi, da bi tam v teh krajih lahko živela, upam še na veliko poročanj in slikic , ki jih bom z veseljem predelala in kaj dodala v komentar po moje . Objem in papa