• Finca La Macarena☕️🌱

January 29 in Colombia ⋅ ☀️ 24 °C

Zadnji dan v Minci jaz izkoristim za en solo sprehod do male kmetije na vrhu enega od hribčkov v okolici☀️.
    Pri eni gospe sem namreč pila zelo dobro kavo in vprašala iz kje jo ima, in mi je povedala ime tele posesti.
    Sprehod ni tok Izi kot sem najprej pričakovala, pot večinoma v hrib in se kar prešvicam, ampak paše😌.
    Zadnjih 20min od ure in pol recimo, mi družbo dela Adrian, 9 letni fantek, ki z družino živi na eni kmetiji v isti smeri.
    Čvekava o najinih najljubših barvah in sadjih in živalih, španšina s tamalimi je velik lažja😇…
    Na vrh prilezem mal čez deset in na žalost sem zamudila coffee tour, edini je bil ob devetih in do konca dneva so samo cacao ture.
    Se zadovoljim s kofetkom s prečudovitim razgledom💚 in tam ostanem več kot eno uro.
    Kupim eno malo vrečko kave za mojega prijatelja v Bogoti, ki je tudi entuziastičen coffee drinker☕️.
    Na poti nazaj malo bolj uživam v razgledih, saj mi švic ne teče v oči haha in opazim par pajkcev! Velki so hihi
    Preden cesta odvije nazaj v Minko zavijem še do reke in se pri enem potočku usedem in namočim nogice.