• Driving’ around the Gray desert🌵🏜️

February 7 in Colombia ⋅ ☁️ 25 °C

Prvi jutranji task je seveda najdit kavico in zajtrk😇.
    Spet se mal namatrava z vegi opcijami ampak sva le uspešna in s polnimi trebuščki greva na pot!
    Za dopoldne sva si zadala krožno pot, ki obdela obe sivi puščavi🩶🫢.
    Za cel krog porabiva ene tri ure, voziva bolj počasi saj je večinoma off road🤟
    In ja, za ta del dneva brez čelad, saj sva vozila res počasi in zunaj je bilo 30 stopinj🥵.
    Za prvo razgledno točko se ustaviva že precej zgodaj in greva mal šetat naokrog, jaz nabiram kamenčke hihi.
    Meni so ful všeč tele kaktusi z rožicami🤗.
    Večji del kroga odvozi Felipe, meni ne paše tok zlo te pesek in raje uživam v razgledih od zadaj😝…
    Res sva sredi ničesar, en midas del nada, še tiste par hišk in kmetij, ki jih obvoznica so zapuščene🫣 Tu pa tam kak konj ali kravica…
    Na pol poti pa le uhaklava eno in edino kavarno, ki je primerno locirana na eni najlepših razglednih točk.
    Zicneva se v une nagibajoč stole in naročiva kavico, lastnik pa naju preseneti še z zastonj odličnim svežim sokom!
    Kar obstojiva (obsediva) za ziher eno uro, mal klepetava z zelo prijaznimi in radovednimi lokalnimi gospodi in malo v tišini, in awe nad razgledom. Res fotke ne ujamejo teh sipin in skal in barv… in gor v daljavi⛰️…
    Prelepo, highlight dneva🫶
    Potem pa le nadaljujeva naprej, zdaj nazaj proti Villavieji, iskat kosilo in osvežitev🙏.
    Res sva bila vesela, kok sva se dobro znajdla in si zorganizirala pot! Sem sama ne bi mogla, tale motor res premeni vse🫢.
    Res unique experience in prelepi razgledi… bravo Felipeju, ki je vse to prevozil s športnim in ne enduro motorjem😝!