Prvi dan na ladji⛴️
February 12 in Peru ⋅ ☁️ 24 °C
Prva noč je zanimiva, spat grem okrog enajstih in seveda se parkrat zbudim, ampak nič za to😅part of the adventure…
Ponoči je kar hladno, sem spala v puloverju in štumfih in pokrita s svojo palerino…
Zbudim se ob 6.00, ko ljudje glasno hodijo gor in dol po ladji in vidim, da je zunaj že zelo svetlo. Stopim do začetnega dela ladje in ujamem jutranji sonček, ki kuka izza oblakov. ☀️
To je naša prva ‘večja’ postojanka, naložijo en gaber in miljon ljudi haha. Tam ostanemo skoraj do osmih, medtem pa nam za zajtrk nam potalajo prepečence in neko pijačo, ki se ji jaz raje izognem.
Na tej postaji se vkrcata tudi moja “hammock buddyja” mala punčka Rebecca in njen mlad očka! In Rebecca se takoj zaljubi vame jaz pa vanjo in čas z njeno energetično persono hitro mine! Ona skače gor dol po njeni viseči mreži in me lovi po celi palubi❤️
Naslednjih par ur sedim ob kapetanovi sobami na zgornjem štuku in poslušam muziko, gledam ven na lep zelen tropski gozd. Ob enajstih rata zelo vroče in se umaknem iz sonca in grem iskat moje prijatelje.
Vmes grem malo prešetkat tudi spodnjo palubo in najdem prikupnega malega mucka🥹, ki z mano v mojem naročju preživi naslednjo uro…
Opoldne dobimo kosilo, ki je razen enega koščka piščanca, ki sem ga podala naprej, preveč veggie friendly🙌.
Popoldne je pa izredno vroče🥵Ziher nad 30stopinj, in vetra ni lih, saj gremo prepočasi… ustavimo se ene parkrat, ena spet mal daljša postaja, kjer gremo celo dol iz ladje in mal naokrog.
Vmes pa lokalni venderji prišibajo got na ladjo in poskušajo prodat svoje izdelke!
Prodaja se vse, večinoma pa seveda hrana, prigrizki, sadje, sladoledi, ohlajene pijače, pa tudi pre-packaged simple obroki, redimo riž z ocvrto ribo ali drugim mesom.
Jaz imam svoje snackse hihi 🤟
Večerjo preskočim, saj je neka piščančja juha in pojem mojo piksno koruze, medtem ko se sonce počasi poslovi od nas.
Okol pol sedmih je že čist temno, a danes se ne vidi velik zvezdic, saj so na nebu oblaki, iz katerih tudi kasneje zvečer začne fejst padati dež⛈️!Read more

😍😍😍
Kolk je luštna! 😁