• Smer Boyacá

April 1 in Colombia ⋅ ☁️ 20 °C

Štartava ob normalni uri, po zajtrku in jutranji kavi. Še zamenjat greva neke nastavke za sprednje bremze in potem pičiva severno-vzhodno.
    Smer; Boyacá😇
    Felipu zelo znana, in tudi sama sem tam preživela kar nekaj prelepih trenutkov (zdaj že) 4 mesece nazaj. Recimo izlet v Villa Leyvo, Raquiro in moj drugi volunteering v Toquilli, tist s konjcki👩‍🌾🐴.
    Imava lepo pot, ne preveč prometa, dež naju sicer ujame nekje na pol poti in totalno zmoči, vendar se med pavzo v malem mestu Paipa pokaže lep sonček in naju pogreje☀️.
    Nadaljujeva, skozi Duitamo, Sogamoso in končno odvijeva iz glavne ceste proti Mongiju, ko se začne mračit.
    Na cilj prideva okrog šestih, v fuuul lepo mestece Mongi, ravno ob neki večerni procesiji😝.
    Ob kavici opazujeva miljon kipov Jezusa, Marije in ostalih pomembnežev iz Svetega pisma , kako jih na ramenih nosijo izven cerkve in dol po ulici.
    Začneva kontaktirat ljudi za prenočišča in najdeva zelo luštno sobico, ki ima tudi veliko dnevno sobo in dostop do kuhinje, kar nama olajša situacijo z večerjo in zajtrkom😇😇.
    Jutri se nadaljuje raziskovanje Mongija…