• Lange rit naar huis.

13 oktober 2024, Belgien ⋅ ⛅ 10 °C

Vanochtend liep onze wekker al om kwart over vijf af, lekker douche, ontbijten en om zeven uur kwam Daniel ons ophalen om ons na de luchthaven te brengen, dit was weer een warm welkom, hij bleef ons steeds bedanken voor de fijne week die wij hem in Zuid-Afrika hebben gegeven, na een korte rit van twintig minuten arriveerde we op de luchthaven, met een dikke knuffel namen we afscheid.
    Om kwart voor negen zouden we eigenlijk vliegen maar we hadden anderhalf uur vertraging voor we de lucht in konden, maar eenmaal in de lucht hebben we wat geslapen en films gekeken, de tijd schoot best op, even een tussenlanding in Lissabon/Portugal gelukkig was ons vliegtuig nog niet vertrokken 😅
    Om 1.00 uur zijn we geland en hadden heel snel onze back packs, er werd niet meer gecontroleerd, pfffff gelukkig want we hadden toch stiekem de prachtige dragonfly meegenomen ☺️,dus we konden snel naar onze auto.
    De navigatie geeft aan dat we om 3.00 uur thuis zijn.
    Lange reis van 18 uur maar dadelijk weer lekker in ons eigen bedje.

Het was een fantastische reis met een rollercoaster aan emotie’s, we zijn er transparant en zonder verwachting aan begonnen, we hebben er alles uitgehaald wat erin zat.
    Het was fijn om iedere avond even de dag door te nemen samen en het op papier te zetten, hiermee konden we elkaars gevoel bereiken.
    Het voelde goed om daar te zijn en eigenlijk zijn we best wel trots op ons zelf dat we alles gedaan hebben wat we wilde doen, een plekje voor haar gecreëerd waar de locale bevolking kan lezen hoe een fantastisch knap en mooi mens onze Monika is, dank je wel lieverd dat met ons bent mee gereisd en dat we iedere dag mochten voelen dat je bij ons was ♥️

Dank je wel allemaal voor het volgen van onze bijzondere reis, dank je wel voor alle warme en lieve reactie’s, het doet ons goed ♥️