Groenlo, Dankbaarsdijk

Koge, Koge en Vallo camping

Kopenhagen

Stevens klint

Faro

Lunchstop op het eiland Faro, parkeerplaats met uitzicht op de brug naar Lolland.
Kragenaes marina lystcamp

Dodekalitten

Vanaf de camping op de fiets naar de Dodekalitten geweest (1,2 km)
Beeld vanaf het kunstwerk op de camping.
Ferry Tars Spodsbjerg

De veerpont van Lolland naar Langeland.
Langeland en Tasinge

Alleen wat foto's rijdend kunnen nemen, er was geen stopmogelijkheid onderweg.
Farup So camping in Jelling

Leuke camping, veel hoogteverschil op het terrein. Erg veel Nederlanders, toch echt een beetje een minpunt.
Camp Djursland Auning camping

Kattegatcentret in Grena

Erg leuk! Haaientunnel is mooi, veel plaatsen om te kijken. Pinguins waren mooi te zien, wel erg koud daarbinnen. Buiten nog het voeren van de zeehonden gezien. Veel bijzondere vissen die we nooitRead more
Sigurd, the bird and the red thing

Ben Chiller

Bollingso camping Engesvang

Rustige camping aan het Bollingmeer. Mooi boswandelpaadje vanaf de camping voor een kort rondje rond de camping.
Meren rondom Silkeborg

Onderweg naar een volgende camping zijn we bij Silkeborg bij een van de meren gestopt. Indrukwekkend mooi!
Toen wij er waren was het regenachtig en 17 graden, toch waren er mensen aan het zwemmen. DeRead more
Ribe

Voordat we naar een camping gingen, hebben we eerst Ribe bezocht. Mooie, oude plaats. Onze eerste polser deze reisgekocht. Onverwachts stond ook hier een trol, Lomme Ulrik. Hij reist heel DenemarkenRead more
Enderupskov camping

Onverwachts vrij vlot na Ribe deze camping gevonden. Het is een hotel, camping, restaurant en bar. Omdat we laat arriveerden hebben we maar gelijk iets gegeten hier. Leuk plekje, ruim en rustig.
Haderslev

Weinig leuke winkeltjes en leuke straatjes.
Anslet camping in Store Anslet

Eerder ingecheckt bij Helsjminde camping, maar dat plaatsje was erg modderig. Verder was er geen leuk plekje te vinden, blaffende honden en seizoenplekken.
Toen naar deze camping. Ook hier was hetRead more
TravelerOnze eerste stop bij een boer in Nederland gemaakt, zodat we rustig de camper kunnen ontdekken. De camping was vol, maar we mochten langs de weg staan. Al met al met meest rustige en ruime plaatsje.