• Dag14 @see

October 21, 2016, South Pacific Ocean

Die nuwe normaal -eindelose seedae langs die swembad. Die Solarium shape vir ons , daars n goeie kombinasie van son koelte en 'n verskeidenheid stoele. Oja en dis ook nie by die helse kabaal van die band langs die hoofswembad nie.Dis ook vandag Roedolf se kantoor, hy kap n werkie.
    Ek verkyk my aan al die mense, skaamteloos in bikini's, of baie knap speedo's ongeag die vetrolle of tekens van ouderdom wat nie heeltemal saamspeel nie. Dis 'n universele stryd almal doen alles en nog wat vir die illusie van jonkeees. Hier en daar is 'n uitstieker middeljarige tannie met klas, wat darm 'n sarong drapeer. Ek dink ek kan n boek skryf na dese. Hoe om soos n supermodel te voel? Gaan op n cruise waar 1.5 % ( 50 uit 3500) passasiers tussen 25 en 35 is.
    Die oumensies praat graag met ons, en as hulle eers eenkeer n geselsie gemaak het moet jy ligloop, veral as jy saam 'n bewegende standbeeld soos Roedolf ronbeweeg. Ek geniet die wyshede en van die mense se interessante reis en lewensstories, maar party breek my bietjie soos die klae kous tannie by die aandete tafel langs ons of van die siele wat te veel vrae vrae.
    Ons altwee stoei met sinus, ek vermoed dis die lugversorgers in die kamer se filters. Dit was heeltemal weg na die drie dae in Hawaii, maar noudat ns weer lank op see is is dit terug. Ek het vanoggend met guestservices gaan praat, en hulle het die maintenance span gestuur so hopelik is dit iets van die verlede. Ons boer buite langs op die dek met die swembad en dit maak onmiddelik ons sinusse oop, verder kap ons sudafed en antihistamine wat ons gelukkig ingepak het.
    {Issy}