Reykjavik

Mir startä üsi Reis vo Bärn nach Züri-Flughafe- mitemne zimli chlinä Flugzüg geits nach Kopehage & vo dört us verwütsche mer perfekt üse nächst Flug nach Island.
In Island acho, suechemerЧитать далее
In Island acho, suechemerЧитать далее
Nachemne grandiose Frühstück im Hotel heimer wieder packt und si losgfahre richtig Westä. Ds Wätter sehr bewöukt/ rägnerisch/ windig/ Schnee, d‘Sunnä hets leider nid dürrä gschafft. DЧитать далее
🐋🐋🐋
I üsem gmüetleche Cottage heimer üs Gedanke drüber gmacht wasmer a üsem „freiä Tag“ wei ungernäh.
Gstartet het dr Tag mitmne gmüetleche Yoga.
Nach längerem Überlege undЧитать далее
Mir mache üs hüt langsam vom Weste ufä Weg richtig Oste… mitmne Zwüschestopp bim Geysir inkl. Übernachtig.
Mir hei üs chli übere Golden Circle informiert was ja e riesä Touristä-Читать далее
Dr 25.02. startet früeh, 07:00 lütet üsä Wecker für dasmer in Rueh chöi düschälä & üs parat mache fürd witerreis.
S richhautigs Z‘morgä im Hotel Geysir für dsmer üsi 6stündigi FahrtЧитать далее
26.02.2023, mir hei usgschlafä und probiert üs z‘ erholä.
Bimne Z‘mittag ire Spuntä am Hafä und mne käffeli heimer üs entschiedä morn e Gletscherwanderig z buechä.
Mir si beidi chliЧитать далее
11:30 Träffpunkt in Skaftafell fürd Gletscherwanderig. 1h 30‘ heimer gha bis dört häre.
D Zoe isch bitzeli nervös gsi, aber i ha natürlech öppis liechts buechet😁
Mä het sich bimneЧитать далее
in Vik acho, gömer ga ichoufä für när e gmüetleche Abe i üsere Wohnig.
Ds mer tolli Unterkünft hei buechet ds heimer gwüsst aber das heimer scho nid grad erwartet.
E prachts Wohnig, soЧитать далее
Nachem Uschlafä heimer lecker brunchet.
Ds Wätter wie jede morgä sehr näblig/ bewölkt/ rägnerisch.
Mir entscheidä üs nachem uscheckä no a reynisfjara beach z‘ gah. Dört wär drЧитать далее
Mir hei z Glück gha nach dere churzä Nacht i üsem Hotel dörfä uszschlafä.
Gäge 14:00 heimers när mau id Stadt gschafft. womer chli dür d‘ Strasse gschlendert si & glädelet hei.
ReykjavikЧитать далее