• sao paulo

July 21 in Brazil ⋅ ⛅ 16 °C

olá brazil!!!!🇧🇷

am ende vom tag 2 hani denn ou mol checkt, dass die stadt eigentlich sao paulo hoasst, und nid sao paOlo😂👏🏼

üsri ankunft in brasilien war nid gaaaanz so relaxt, wie mas gern ka hätten. mit üsram spanisch homma so guat wie gar koa chance - mir vastond original NIX😂😂 mir wollten vom bahnhof (flughafenzug) us a uber zum hostel nea, weil des anscheinend die sicherste option isch. aber erschmol homma nirgens an bankomat gfunda😢. noch langen suchen homma denn amol a sim-karta gfunda🥳, die denn aba ou nid tau heat😢. irgendwenn hommas denn doch ufgea und sind einfach ina normals taxi ingsteaga. der heat gottseidank a kartenlesegerät ka🥳!

am nöchsta morga simma glei inan shop vo deam sim-karten anbieter ganga. als tourist ischs echt an krampf zum a sim-karte kriega. die hond a stund lang ummanaderprobiert und es heat nid klappt. dank derra sinnlos verschwendeta stund simma viel z spot für üsre geplante free walking tour gsin😢, sprinten also zur u-bahn und müssen feststella, dass es do koa kartenzahlung git. bargealt homma allno koas ka.😂 mir waren echt ufgschmissa😂😂 mir wollten unbedingt was über die stadt erfahra, also homma denn no vasuacht, die lüt vo da walking tour zum finda, aba ou vergeblich. die waren scho üba alle berg😂

najo, denn homma hald a eigene walking tour gmachat mit google maps!🏃🏽‍♀️🏃
    - historisches zentrum mit mercado central. der isch berühmt für die mortadella sandwiches - oa so a ding deckt da fleischbedarf für die nöchsta 2 wocha🫠
    - japanisches viertel liberdade
    - avenida paulista (große stroß) mit schönem park
    - peco do batman (grafitti straße mit künstler)

sao paulo heat üs jetzt nid wirklich umghout, ufa bilder luagats ou schöanar us wies wirklich war😂 füran tag kammas aba scho macha👍🏼 es erinnert mi sehr an madrid, nur viel dreckiger und heruntergekommener. was ma aber wirklich suppa gfallt - es heat überall radwege!😍💪🏼🚴🏼 uf jeda fall an ziemlicha kontrast zu bolivien - ma erkennt tourista und brasilianer nid usanander, es isch wirklich multikulti, alle hond iphones, es git autobahnen & züge und a obateassa wida kostet wida 10€ statt 2€ 😢😂

mitm flixbus düsama am nöchsta tag voller vorfreude in üsri final destination!!!