FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • OpReisMet Rutger en EricaZuid EngelandПутешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 4
    • воскресенье, 23 июня 2024 г., 20:10
    • ☀️ 19 °C
    • Высота: 37 м
    • АнглияWestbourne50°43’8” N  1°53’26” W
    Net zuid Frankrijk
    Harry en zijn vrouw😍11Palm BeachEven afkoelen.

Dag 4 Dorset

23 июня 2024 г., Англия ⋅ ☀️ 19 °C

Vandaag hebben we eerst uitgeslapen en lekker ontbeten. Daarna gingen we op weg naar de havenstad Poole. Waar we op de boot stapte voor een trip langst de krijtrotsen van Dorset. Deze rotsen zijn begin van de jurassic coast. De kapitein zat vol verhalen over piraten en smokkelaars zoals old Harry en zijn vrouw. Waar twee rotsen naar zijn vernoemt. De rotsen waren prachtig. Op terugweg voeren we langst palmbeach van Engeland Sandbank. De huizen hier zijn ver boven onze budget. Een van de huizen was van John Lennon die heeft het aan zijn tante gegeven omdat zij zo lief was.
    Rest van de middag rustig aan gedaan in het hotel. Beetje zwemmen en zonnebaden (Erica en ik in de schaduw). Vanavond gegeten in hotel en straks luisteren we de kerkdienst van vanochtend terug. Morgen gaan we op weg naar onze volgende stop Swindon. Dat doen we via pride and prejudice maar ook via de prehistorie. Wordt vervolgd

Посмотреть перевод
    Alie van der Vegt

ПутешественникZiet eruit als een ontspannen vakantiedag☀️. Zo lekker. Mooi gebaar van John Lennon.

24.06.2024ОтветитьПереводить
    Joanne De Jong