FindPenguins
    • Dienstag, 25. Juni 2024 um 20:06
    • ⛅ 24 °C
    • Höhe über NN: 145 m
    • EnglandBlunsdon Hill51°36’50” N  1°47’26” W
    Ons uitzicht bij de koffie
    Royal Cresent in Bath. Zijn winterhuisjesThe circle ook winterhuisjesVoorkant kathedraal met engelen op JakobsladderKathedraal1Brug met winkeltjes over de AvonStukje Nederland1Rutger met nieuwe pet

Dag 6 Bath

25. Juni 2024 in England ⋅ ⛅ 24 °C

Vandaag lekker uitgeslapen en ontbeten in het hotel. Toen richting Bath. Over de snelweg waren we er binnen een uur. Bath was weer oud, mooi en goed onderhouden. In Bath bracht de upper class hun winter door. Er waren warmwaterbronnen die door de Romeinen waren ontdekt en waar de rijken in baden zodat ze hun vieze luchtjes kwijt raakten🤢 wat zal het toen gestonken hebben. De jongeren waren, op de vele bals die gehouden werden, op zoek naar een partner. Ook was er een prachtige Cathedral in het midden van Bath. Rutger verbrandde zijn voorhoofd dus maar weer een pet voor hem gekocht. Toen we uitgelopen en moe waren van de zon en het vele lopen ((15000 stappen weer vandaag) gingen we terug naar ons hotel. Daar hebben we Nederland zien spelen tegen Oostenrijk (😧) en zijn we maar snel een hapje gaan eten. Nu ff rustig zitten buiten en dan duken....we zijn het zat!!Weiterlesen

Übersetzung anzeigen
    Peter Koelewijn

ReisenderBrug met winkeltjes over de AvonPrachtig. Winkels op de brug.

Alie van der Vegt

ReisenderZo mooi jongens. Die kathedraal ook met de jakobsladder .

Alie van der Vegt

ReisenderRutger met nieuwe petMooie pet Rutger😀

Gefällt 2 mal

Reise anzeigen