• Op de boot
    Aardig grote golvenDuinkerkenHeerlijk lekker rechts rijden

Dag 17 Naar huis

July 7, 2024 in the Netherlands ⋅ ☀️ 13 °C

Vandaag gaan we naar huis. Ook wel weer fijn. We hebben het hier wel gezien. Vanavond slapen in ons eigen bed. Half tien reden we weg uit Londen. We moeten minstens 1 uur voordat de boot vertrekt inchecken. We waren natuurlijk 3 uur te vroeg. Dus zijn we Dover nog even ingegaan. Bakkie gedronken en wat inkopen gedaan voor op de boot. Die had ook nog eens vertraging. Half uur later dan gepland voeren we weg. Door de harde wind was er best veel deining. Hierdoor moest ik (Rutger) steeds naar buiten kijken anders werd ik zeeziek. Erica had gelukkig nergens last van. We hadden al afgesproken dat Erica in Frankrijk eerst ging rijden. Zo kon ik even bij komen en wennen aan weer rechts rijden. "Oh wat heerlijk" zegt Erica steeds "lekker rechts rijden". In Nederland hebben we bij Ulvenhout even boodschappen gedaan voor weekend. En toen bleek de A27 tussen Breda en Gorinchem afgesloten te zijn. Dus moesten we omrijden over de A16 en A15 via Dordrecht. Door alle vertragingen hebben we de eerste helft van de kwartfinale tegen Turkije in de auto geluisterd. Thuis de lekkerste patat van land met een saté opgehaald bij La Plaza. Tweede helft kijken, nagenieten en naar bed. Dit avontuur is voorbij. Maandag begint het gewone leven weer maar dat is ook niet erg want wij leven in een mooi land. Als iemand het over Nexit heeft stuur hem of haar naar Engeland dan is ie zo genezen.Read more