Aangekomen in Hanoi
February 10, 2025 in the Netherlands ⋅ 🌧 2 °C
Na een lange reis met een tussenstop in Istanbul zijn we vanmiddag in Hanoi aangekomen. De vlucht was rustig, niks geks of spannends. Maar toen we bij het hotel aankwamen… wauw! Dit hotel is echtRead more
Hoa Lu
February 13, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 21 °C
Na een busrit van twee uur naar Ninh Binh begonnen we onze verkenningstocht per fiets. De heenweg volgde de hoofdweg, maar de terugweg langs de rijstvelden was een stuk indrukwekkender, met groeneRead more
Trang an
February 13, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 24 °C
Na ons bezoek aan Hoa Lu gingen we naar Trang An, een UNESCO-werelderfgoed bekend om zijn rivieren, grotten en steile rotsformaties. De boottocht is dé manier om het gebied te verkennen, maar hetRead more
Hang Múa
February 13, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 23 °C
Na Trang An stond Hang Múa op de planning, een flinke klim maar met een prachtig uitzicht als beloning. De tocht begon bij de ingang. Vanaf daar wachtten ons ongeveer 500 treden omhoog, uitgehouwenRead more
Werkdagje
February 14, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 23 °C
Bai Tu Long Bay
Feb 15–16, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 20 °C
Vandaag begon onze dag vroeg: om 8 uur werden we opgehaald in een luxe bus voor een drie uur durende rit naar Ha Long Bay. Onderweg maakten we een tussenstop bij een parelkwekerij. Hier leerden we hoeRead more
Bai tu long bay 2
February 16, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 18 °C
Train street
February 16, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 18 °C
Eerst even lekker een headspa (€5) en vervolgens een avondje bij de trainstreet.
Quy nhon 2
February 18, 2025 in Vietnam ⋅ ☁️ 25 °C