Reisdag

S ochtends opgehaald door taxi Frank en Pleun en weggebracht naar het treinstation. De reis kan beginnen. Al 1 trein eerder naar den bosch zodat de overstap daar wat meer tijd geeft. De ns brengt onsOkumaya devam et
Na een goede nacht en een goed uitgebreid ontbijt gestart aan dag 2 van onze vakantie.
Om 8.45 kregen we uitleg van Geert Jan onze gids over madeira, het programm etc. Vandaag staat de botanischeOkumaya devam et
Eerst een klein beetje geschiedenis van madeira.
madeira is ontdekt in juli 1419 door João Gonçalves Zarco. De haven lag eerst aan de andere kant maar door weersomstandigheden is deze laterOkumaya devam et
Vanochtend hadden we vrije tijd. Om 14.00 uur moesten we klaar staan.
Eerst wat uitgeslapen, ontbeten en daarna naar het zwembad om te relaxen. Na de lunch vertrokken naar picos de Barcelona voor eenOkumaya devam et
Vandaag hadden we in de ochtend weer vrije tijd tot 14.00 uur daarna hebben we een middagprogramma excursie.
In de ochtend na het ontbijt, zijn we op zoek gegaan hoe we langs de zee kunnen lopen. ViaOkumaya devam et