• Nusa Lembongan dag 2

March 2 in Indonesia ⋅ 🌧 27 °C

Goedemorgen! We werden vandaag weer wakker onder onze fijne klamboe.
    Nadat we ons ontbijtje op hadden stapten we op onze snelle e-bikes hahah. Alleen na een minuutje of 10 fietsen werden we verrast met een flinke regenbui… gelukkig wisten we een leuke koffietent te vinden waar we hebben kunnen schuilen tot de bui een stuk was opgeklaard.
    We hebben uit Nederland van die plastic poncho’s meegenomen & die komen nu perfect van pas.🤗 Je had ons alleen moeten zien fietsen, als een soort van plastic spoken of de ‘plastic bag’ uit het liedje van Katy Perry😂😂
    Na een ronde te hebben gedaan langs mooie uitzichten, leuke winkels & koffietentjes met heul erg lekker bananen brood, weer terug gekeerd naar ons verblijf.
    Hier heeft Suus nog even een plons in het zwembad gedaan & hebben welekker rustig aan gedaan.
    ‘S avonds weer naar het strand geweest en daar gegeten met een uitzicht over het gehele mushroom beach😍

Voor het slapen onze koffers weer klaar gezet, aangezien we morgen de ferry pakken naar het vaste land. Op naar Sidemen.🥳

Op het laatste filmpje zie je btw wat voor soort bezoekers je ‘s nachts kan krijgen hier op Bali. Daarom is een klamboe hier toch wel echt zo fijn haha. Slaaplekker🦎