• Nusa L - Sidemen

March 3 in Indonesia ⋅ 🌧 29 °C

Vanochtend werden wij en onze bagage rond 11:30 opgehaald door het golfkarretje van Rocky Fast cruise opgehaald & naar hun haven gebracht. We waren aardig optijd, dus hebben tijdens het wachten nog een lekkere gingerbeer gedronken.
    Het was vandaag weer een mooie dag; de zee was mooi rustig. In de haven van Sanur wachtte een vriend van Tapa (Angga) ons op, hij ging ons namelijk naar Sidemen brengen.🥳

We hebben dit keer een ander hotel geboekt dan de vorige keer dat we hier waren & boy oh boy… wat is dit een parel zeg. Bij een veelste grote lobby werd de autodeur voor ons open gedaan door de receptionistes, alsof we van een wel hele goede afkomst waren.😂 We kregen een welkomstdrankje en waren beiden even erg onder de indruk van het uitzicht dat we hier al hadden (check Suus haar gezicht).
    We werden ‘gebracht’ naar ons vertrek en hebben hier even genoten van al het moois dat we vanuit onze kamer al kunnen zien, en vergeet ook niet in onze kamer. Het is hier allemaal zo mooi ingericht! 🛏️
    Nadat we ons hebben opgefrist besloten we een rondje te doen over het (jawel) grote terrein waar het hotel zich over verspreid. “3 zwembaden, 2 restaurants, 1 souvenirwinkel & een koffietentje” heeft het hotel was ons verteld door de receptioniste, terwijl ze ons een plattegrond geeft.😂

Hierna zijn we doorgelopen naar de yellow bridge & hebben we bij een warung aan de rivier lekker gegeten. Pompoensoep, huisgemaakte loempia’s & een hele lekkere kip rendang.😍 En dat met zo’n uitzicht.

En alsof dat nog niet genoeg moois is, werden we op de terugweg naar het hotel opeens verrast door iets magisch: vuurvliegjes.✨ Ze dansten zo mooi over de rijstvelden heen. Heb het geprobeerd vast te leggen, maar dat is natuurlijk erg moeilijk…

Wat ons (weer) betreft een hele fijne dag, tot morgen! Wij duiken ons fijne bedje in, met daarop donsveren gevulde kussens.🤷