• Amed dag 1

March 6 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C

Vandaag wakker geworden in onze bungalow. We gaan niet voor jullie liegen, het was wel even een klein beetje wennen… je merkt nu wel het verschil tussen 5 & 2 sterren… dingen zijn hier nou eenmaal wat minder goed onderhouden. Gelukkig hadden we wel een fijn, schoon bedje met een klamboe eromheen.

We ontbeten met bananenpannenkoeken & vers fruit (Suus haar favoriet 😻). Met onze buikjes vol zijn we lekker bij het zwembad gaan chillen voor een paar uurtjes, de zee was namelijk net iets te onstuimig..🤭

Ze hebben hier dus allemaal katten & ze zijn zo grappig. Ze kletsen graag en eentje steekt soms z’n tong uit (zie foto twee).😂

‘s middags lekker wezen lunchen bij een favoriet hier: Rimba Café. We hadden een waffle & kofta wrap.😍

We hadden erg zin in een yoga lesje, dus we keken op het rooster van Blue earth village of er een class werd gehouden vanavond en yess: Yin yoga it is. Bayu van ons verblijf wou ons wel brengen, dus daar gingen we: met z’n drie op de scooter haha🫢
    Na een fijne yoga les ook een hapje gegeten bij het restaurant van Blue earth, kijk het geweldige uitzicht dat je hier hebt.🌄

Nu liggen we weer, gedoucht en wel, onder onze klamboe in ons bedje. Slaaplekker🤗