Currently traveling

• Last seen 💤
    Today

Genova

April 24, 2018 in Italy ⋅ ⛅ 14 °C

Så er det vores sidste dag her i Genova. Sagde i schooter, med de smalle gader og ingen parkeringsplads kan jeg godt forstå at der bare er flere schootere en biler. I går var vi rundt og se en masse, der var et rigtig gammelt skib, sikkert fra Columbus tid og så var der Europas største akvarium med et utal af fisk og havdyr. Der var også nogle store både som var overmalet med Moby dick, Supermand og super women, og Batmand. Vi havde et skønt vejr og skulle nå en masse nu tiden var så kort. Vi tog også busser. Vi havde købt et 24timers kort så vi kunne køre når vi ville, ellers er deres busbilletter en 100minutters billet.Der var også noget med Euroflower som de reklamerede for og så var der hængt paraplyer op mange steder i stedet for blomster som ikke ville holde så længe. Til sidst orkede Peter ikke mere, så ham sendte jeg hjem og fortsatte selv rundt for at se. Da jeg kom tilbage fik vi noget aftensmad en sidste gang og så var dagen ved at være forbi. Nu her til morgen skal vi ned til dejlig morgenmad. Forøvrigt er vores værelse og bad en hel balsal og pæn i stand. Vi skal checke ud kl.12 og med bussen lige overfor kl. 12.38 til lufthavnen, så vi vil først være hjemme ved 22 tiden. Det har været en rigtig dejlig tur synes vi. Hej Hej.Read more

• Savona og Genova

April 22, 2018 in Italy ⋅ ☀️ 20 °C

Så kom vi endelig til Savona, vi havde forskellige farver på vores kufferter så vi kunne først komme i land kl.10.30 og skulle forlade rummet kl.8 vi fik så mulighed for et godt morgenmad og lidt solskin, for det var det masser af. Vi vandrede så i land og gik lidt rundt som en flok høns, uden at vide hvor vi skulle gå hen. Vi slæbte jo på vores kuffert, så vi bestemte at tage en taxa til Genova som lå en 40-50 km. Væk, Savona var i gamle dage omkring 1600 tallet det gamle Genova, men den blev for lille og man flyttede så Genova, den har omkring 1 million indbyggere, en meget hyggelig by, men alle gader er frygtelig smalle og det er et under at der ikke sker flere ulykker. Vi var med en bus og det var godt. Nok tæt på mange gange. Vejret er skønt ingen vild og bare sol.Read more

• Barcelona

April 21, 2018 in Italy ⋅ ☀️ 25 °C

Vi havde desværre kun 5 timer, men det gik med bus ude fra skibet tre kvarter efter og tilbage en time før for vi skulle være ombord en halv time før afgang, så det var alt for kort tid. Vejret var dejligt, høj sol men vi fik kun nået at valse op og ned af Ramplaen, så det var alt for kort tid. Kl.13 sejlede vi så afsted mod Savona. Der ankom mer vi i morgen søndag kl.9Read more

• Malaga

April 19, 2018 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C

På vejen hertil kom vi så tæt på den Afrikanske kyst på vores højre side og Gibraltar på vores venstre side, det var stadig tidlig morgen så der var egentlig kun lysene og se og et bjerg der stak op. Da det blev lyst nok kunne vi se mindst 10 skibe sejle forbi ude i horisonten, de sejler jo alle igennem her så spare de meget tid og de kommer sikkert gennem suez kanalen først. Kl. 11fik de en pilot ombord det har vi fået hvergang vi skulle ind eller ud. Skibet lagde til kl. 12. Det var næsten lige som at komme hjem, at var så bekendt og men vidste lige hvor man skulle gå hen. Der var den nye mole og vores vante hotel lige foran os med rodeo cirklen lige ved siden af. Den store lange avenue som har et væld af undulater i træerne, de skræpper op hele tiden.Det slutte bare med øv, for på en Starbuck cafe fik jeg stjålet min taske med pung ,penge og det hele, så man skal til at have nyt af alt.Read more

• Tennerife

April 17, 2018 in Spain ⋅ ☀️ 22 °C

Så er vi her, dejlig solskin, vandre rundt og gør ophold og får en kop kaffe og te mens vi får sendt vores ting. Vi skal være ombord på skibet til kl.16.30 fordi vi sejler kl.17 mod Malaga som vi vil være i overmorgen kl. 13. Der var også lige tid til en is. Sporvognene var nye men meget farverige. Ellers var det turist præget i mange af butikkerne, men er r noget at sige til det? Når der som nu er 3 turist både inde med 3000 personer i hver. De må da få solgt noget og så er det tax free hvis de vil det.Read more

• 7dage på havet

April 16, 2018 in Spain ⋅ 🌙 19 °C

Det er ikke fordi der er meget at opleve, men alligevel sker der mange ting ombord hver dag. Forskellige gymnastik hold på dækket, mange forskellige danse, games,maling,forskellige visninger af forpint,ansigtsmassage, tennis, ping pong, mange forskellige spil,quiz,bord fodbold og ikke at glemme mad hele dagen. Eller du kan bare ligge på et af de forskellige dæk og slikke sol eller svømme i en af de 3 pools og ligeså mange spa. Der har de sidste 3-4dage været atmosfæriske forstyrrelser så de ikke kunne vise noget fjernsyn, derved kunne man heller ikke komme på nettet. Men i morgen er vi kommet til Tennerife så er det forhåbentlig bedre.Read more

• Georgestown og Barbados

April 10, 2018 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C

Vi var på tur i Georgestown,rundt på øen,botaniskhave og forskellige udsigtspunkter, med afslutning ved stranden, de havde bare glemt at fortælle at der var tid til at bade.Der var god stærk rom til dem der kunne lide det, vi andre fik grave saft, det smager bare godt.Guiden var en sjov model, men vældig sød. Tilbage på skibet igen og op og spise. Næste dag ville vi selv opleve Barbados. Vi tog en taxa ind til byen, men vi havde ikke gået ret længe før Peter ikke kunne gå mere. Han havde ondt i begge hofter, så vi måtte tage en taxa hjem igen. Så jeg gik på sol dækket og fik svømmet noget. Hver aften er der show og det er virkelig godt og forskelligt hver aften. Så forlod vi øen og satte kurs mod Tennerife. Det vil tage 7dage at nå dertil.Read more

• Ombord og sant. Lucia

April 9, 2018 in Spain ⋅ ⛅ 17 °C

Det er helt ubeskriveligt så fint der er. Vi startede med at finde vores værelser. Så blev vores kuffert leveret. Vi stæsede da op for at finde hvor aftensmaden blev leveret. Der var meget blandede ting, men det jeg bedst kunne lide var de dejlige frugter, masser af forskellige melon. Der er også en masse forskellige kager og det er både til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Vores rum er dejlig stor med en ballon ude foran. Fik ringet en sidste gang inden vi forlod Guadeloupe fordi ved de andre øer kostede det 25,-kr. I minuttet. Så på vej til Sant. Lucia. Hvor vi var på en tur rundt i byen og ud til en bananplantage og lidt rundt på øen. Det var lidt skuffende, vi havde forventet noget mere.Read more

• Slut på Guadeloupe

April 7, 2018 in Guadeloupe ⋅ ⛅ 24 °C

Den sidste dag brugte vi på at køre rundt og se noget af øen og området. Øen er nu rimelig stor, og vi nåede ikke ret meget.Der var en meget stor og lang bjergkæde inde på midten. Mange palmetræer og mangotræer. Der lå mange huse som var afsondret, hvor man tænkte, hvad lever de af. Der var da langt til vandet, så det kunne ikke være fiskeri, så der var da næsten kun hvis de et eller andet sted havde nogle marker med træer aller andet. Vi var også på bytur og der var en masse butikker med sommerkjoler og badetøj. Der var også en del butikker med stoffer og der var mange jeg gerne ville have med hjem, men det var jo ikke til at slæbe mere end vi allerede havde. Der var et torv hvor de handlede med krydderier i den grad. Før vi kom om hjørnet var lugten allerede meget stærk. Der var nu også nogle pudsige ting. Da vi sad på en bænk, kom en dame og stillede sig op ved hegnet og tissede i stående stilling og vi så efter, det VAR en dame, der var også en der gik med nederdelen helt nede om knæene. Hjemme på hotellet igen,godt svedne. Peter på langs og jeg ned til stranden. Lige meget hvor varmt vores vand vil blive hjemme er det her varmere og dejlig blød selvom det smager af salt. Det i hanerne er også så lækkert at du ikke behøver ret meget shampoo. Kl. 17 må vi komme ombord så vi tager den sidste bus ind kl.12.30 og finder et sted hvor vi kan få noget Kreolsk frokost inden vi må gå ombord. Derefter vil der være 3 dage hvor vi kommer til Sant.Lucia, så Georgstown og til sidst Barbados. De øer skal vi så på tur i, men vi ved ikke om vi kan komme på noget net, så vi kan skrive om det. Derefter er der 6 dage til havs hvor det ikke er muligt at fortælle noget.Read more

• Hotellet

April 5, 2018 in Guadeloupe ⋅ ⛅ 25 °C

Dejlig hotel, rent og pænt,fine strand, var i vandet masser af gange. Bare en slapper dag efter alle vores kontroverser. Peter på langs og se nyheder og jeg lå på stranden.Var ude og se os lidt rundt i området.Altså der skete absolut intet. Måske i morgen. Nu skal vi ud og finde en restaurant er ved at være sultne. Jeg fik en kokosnød som blev halshugget på stedet. Bare guf. Der er også mange pelikaner her i området omkring hotelletRead more

• Pointe-a-pitre

April 4, 2018 in Guadeloupe ⋅ ⛅ 28 °C

På vej til lufthavnen i taxaen ringede Jesper og fortalte os at flyet var aflyst. I lufthavnen bestilte vi ikke andet end at stå i kø. Den ene linie var mindst 2km.lang og da vi havde stået der en time sagde de at vi skulle gå hen til en anden skranke fordi vi havde et forbindelses fly på den billet.Så i en anden kø og stå. Så kunne vi overnatte og så ville flyet afgå i morgen, men der var ingen fly fra Martinique så vi kunne ikke komme videre. Vi måtte så købe nye billetter og komme med et Caribien fly ellers var der chance for at vi ikke nåede skibet. Dette fly fløj heldigvis direkte, men med forsinkelse på 1t.30m. Vi rejste højt og flot, men med meget smalle sæder, så vi kom hinanden ved.Mad 2 gange,drikkelse så tit man ville, fjernsyn. Vi tog en taxa fra lufthavnen til vores hotel,(troede vi. Det var et rigtig skrot hotel og de kunne slet ikke finde vores reservation. Så vi måtte købe en overnatning til 369 euro. Og det var kun en 2 stjernet. Med stor hjælp fra Jesper blev der til sidst orden i det. Næste morgen startede vi med at lede efter det rigtige hotel og blev glædelig overrasket over at det lå lige ved siden af og at det steg i graderne med hensyn til værelse og udseende.
    Vi startede med morgenmad, 2 lange baner af mad og drikke. Der manglede ikke noget. Fik hentet vores kuffert og jeg var ned og klage over at de havde løjet for os. Jeg havde spurgt 5-10gange om de nu var helt sikker på at det 100%var det rigtige sted .ham der stod der undskyldte med at hende der sad der i aftes ikke kunne se så godt uden sine briller.bla bla.Nu skal vi ud og se noget og jeg skal flere gange i vandet. Det se så dejligt ud, så nu vil vi se at tøffe af.

• Nu slutter vi i Paris

April 3, 2018 in France ⋅ ⛅ 9 °C

Det har øst ned flere gange. Vi har hørt larmen fra de strejkende. Nu er der opholdsvejr og det ser ud til at det slutter fint. Busserne er begyndt at køre igen så jeg hoppede på og tog til Concorde pladsen. Helt fantastik flot. Jeg nåede også et cirkus og Bastillie pladsen. I morgen vil der være strejke igen, så der er bestilt en taxa til at køre os ud til Orly lufthavn, vi tør ikke satse på at tog og busser kører. Næste gang i hører fra os er vi kommet til de franske antiller.Read more

• Paris og strejke

April 3, 2018 in France ⋅ 🌧 13 °C

Så fik vi købt et 2dages kort så vi kunne køre rundt overalt. Vi fik set Seinen, Notre dame, Triumpfbuen, Eiffeltårnet. Så ville vi til Concordepladsen og til Sacre Cour, men bedst som vi kørte med bussen stoppede den og jog os alle ud. strejke. Vi stødte også lige på en Star trek båd.Så vi fik en ordentlig gåtur tilbage til hotellet hvor vi fik slået fødderne op på sengen og holdt et hvil så vi kunne klare en tur mere. Nå men det begyndte lige at regne, så pausen blev lidt længere inden vi starter. på en ny tur. Vi har jo nok et problem med i morgen om vi kan komme ud til lufthavnen Orly den ligger over en times kørsel fra hotellet. Nå den tid den sorg. Nu går vi. Hyg jer.Read more

• Fra Oslo til Paris

April 2, 2018 in France ⋅ ⛅ 11 °C

Uha uha det var nær gået galt og kunne blive vores endestation i Oslo. Lufthavnsbussen som vi var med fra flyet lavede pludselig en katastrofe opbremsning så jeg og andre fløj gennem bussen. Jeg landede på gulvet og slog min hånd og mit ben. Men heldigvis brækkede jeg ikke noget. Med hensyn til bræk så kan i stadig nå at komme til Norge på ski, der var en masse sne kunne vi se da vi fløj ind over mod Gardermoen lufthavn. Paris, Paris ja så kom vi endelig. Gare du Nord, virvar over det hele. Vi traskede rundt og rundt og kunne ikke finde hvilken udgang der ville være nærmest vores hotel. Så skulle vi med nyt tog 2stop længere, og så skulle vi bare gå ud af den udgang og gå 5-10 minutter så det var forvirrende og oven i det var mange af rulletrapperne lukkede så de ville have os til at slæbe kufferten op af trappen. Vi fandt hotellet til sidst og de var meget forvirrede, for de havde ikke regnet med vi kom så hvor skulle de placere os, vi endte til sidst med at blive losset om i en baggårds bygning med fine udsigt til Baggården, men vi var efterhånden så trætte at vi ikke gad brokke os. Så kl. 23.30 fandt vi vores seng og slukkede lyset.Read more

• Så er det ud af døren.

April 2, 2018 in Denmark ⋅ ☀️ 0 °C

Vi er bare så klare
    Bussen gik kl. 9 men da vi kom ned til rutebilstationen havde de lavet det om til kl.10 fordi de ikke ville regne det for en helligdag. Flyet til Paris starter kl. 12 over Gardemoen i Oslo som mellemlanding.Read more

Trip start
    April 2, 2018