• Dette kunne også have været fra vores forårstur ved Vesterhavet - men det er Plage de Piemanson
    Og vandet er ikke så koldt, men luften/blæsten er!Et menneske kan næsten læne sig op ad vindenOg en rovfugl må holde godt fast med sine klør, for ikke at blive taget af vindenSaltbjerg ved Salin de GiraudDet er en alge i saltvandet, der giver det den lyserøde farve (og videre til rejer og flamingoer)

Salin de Giroud. Camargue

October 11, 2020 in France ⋅ 🌬 14 °C

Det er blæsevejr, men klart og blå himmel. Vi fortsætter mod syd, af små veje, udenom Arles og ned til Camargue. Til Salin de Giraud og ud til stranden Plage de Piemanson. Det er længe siden vi har været ved havet, og en sandstrand i blæsevejr er næsten som at være i Danmark!
    Men Carmargue er også sådan en sjov kontrast til resten af Frankrig. Her er helt fladt! Det er jo Rhoneflodens delta. Der er store saltbassiner side om side med rismarker. Sorte tyre - der er gammel tradition for tyrefægtning hernede - græsser på strandengene sammen med Carmargues hvide heste, og de lyserøde flamingoer står som på stilethæle og roder i det lave vand. Men alt det kan jeg formodentlig fortælle mere om de næste dage. Nu bliver vi i hvert fald her, for det ser ud til, at det skal regne i resten af Frankrig, og hernede skal det bare blæse!