Anem a Japó!!

Anem a l'aeroport i esperem 1500h per poder obtenir el bitllet d'avió. Menjo un entrepà que se'm repetirà les 24 hores següents. La Zuzanna es mareja a l'avió (per variar).
Arribem a Pekín

Arribem a Pekín després de 2 milions d'hores de vol. Hem dormit molt i la Zuzanna ha vist Supernatural. Després de 4 hores l'avió ha trobat aparcament i hem pogut baixar. A l'aeroport fa fred. Araもっと詳しく
Arribem a Tòquio!

I finalment arribem a Tòquio! Canviem diners, recarreguem la Suica i agafem el tren fins a l'hotel, on fem una migdiada i sortim a explorar una mica. Arribem a Akihabara, edificis alts, Anime a tope,もっと詳しく
Explorem Tòquio

Avui hem fet mil coses, ens hem llevat d'hora i hem anat al temple dels gats de la sort, el Gotokuji por las risas. Ens ha agradat. Després hem anat a can hipster, Shimokitazawa, però era massaもっと詳しく
TeamLab Planets i compres

Avui ens hem llevat d'hora involuntàriament i hem anat al Ueno Park. Estava tot ple de lliris d'aigua, algun temple i estava guai. Hem comprat bitllets pel Shinkansen. Després hem anat al TeamLabもっと詳しく
Kamakamakamakuraaaa

Avui hem agafat el tren i hem anat a Kamakura, un poble coster, tot i que no hem vist la costa. Té moltíssims temples, molt macos, un d'ells amb un minibosc de bambú. Hem dinat una mena de sashimiもっと詳しく
Anem a Kanazawa

Avui hem agafat el Shinkansen per primer cop. Ens ha costat validar el bitllet. Ha anat rapidíssim. Després hem anat a l'hotel fancy i hem anat a dinar a un minirestaurant. Hi havia tempura iもっと詳しく
Explorem Kanazawa

Avui toca explorar Kanazawa de dia, que ahir ja era de nit. Anem al jardí botànic mentre es renta la roba. Després anem a can Geishes al voltant del riu. Al tornar intentem anar a dinar al mateixもっと詳しく
Anem a Takayama

Avui ens hem llevat d'hora , vaja, com sempre i hem anat a Takayama combinant dos trens. L'hotel és el més luxós del viatge, tot de tatami, amb futón i un onsen privat, que estrenem el primer dia.もっと詳しく
Shirakawa + Takayama

Avui hem anat a primera hora del matí a Shirakawa. Un poblet amb casetes tradicionals i souvenirs. Estava ple de José Marías i Maricármenes. Hem marxat abans d'hora perquè era avorrit estar-s'hiもっと詳しく
Matsumotooooo

Ens hem llevat encara més d'hora i hem agafat el bus cap a Matsumotoooo. El viatge ha sigut preciós i ple de curves. Hem deixat les coses a una taquilla i hem anat direcció al castell. Pel camíもっと詳しく
De tornada a Tòquio!

Ahir vam tornar a Tòquio i vam sopar a un sushi giratori a Shinjuku. Vam fer una volta i a dormir. Avui és dia de visitar parcs, hem anat a Yoyogi, el jardí nacional de Shinjuku i el santuariもっと詳しく
TeamLab Borderless

Avui ens despertem, esmorzem i anem al santuari Hie, després a la Torre de Tòquio i al TeamLab Borderless a Can Pijo. Dinem una mica de katsu curry per la zona i anem a menjar un taiyaki. Desprésもっと詳しく
Últim matí a Tòquio!

Avui és l'últim dia! Hem fet una visita als jardins del palau imperial però tanquen els divendres, així que l'hem vist per fora. Després hem anat a veure un jardí i he fet una caca descomunalもっと詳しく
Shanghai!

Arribem a l'aeroport de Shanghai amb una hora de retard. Passem els controls com si fós un cole i embarquem al segon avió. Cap a Bcn!
De tornada!

Arribem a Barcelona! La Zuzanna s'ha marejat al final del vol. Agafem un taxi a casa i ja estem! Anem a buscar al Taro i la Zuzanna sembla un zombi amb ressaca.