Anem cap a Varsòvia!

Mengem un bowl molt bo abans d'agafare l tren. Agafem l'avió cap a Varsòvia i la Zuzanna m'ha tornat a fer fotos mentre dormia.
Kiks!

Arribem a Varsòvia i finalment coneixem el Kiks! Ens ha rebut molt bé, s'ha volgut menjar el meu peu i les sabatilles. Hem menjat mandonguilles i ara estem a l'aeroport per anar cap a Singapur!!
Arribem a Singapur

Hem arribat a Singapur sense problemes. Hem dormit molt a l'avió. La Zuzanna no podia tornar cap el seient. Un cop hem anat a can càpsula, anem a Gardens by the Bay on hi ha espectacles de llum iRead more
Little India, Little Arabia i Can Pijo

Avui hem anat a Little Arabia a esmorzar, curiosament aquesta gent no obre res fins les 9 o les 10 així que estava tot tancat. Després hem anat a Little India, amb cases de colors i estavenRead more
Marxem de Singapur

Avui hem tornat a Garden by the Bay abans d'anar a l'aeroport. De dia també és molt maco. Hem menjat xufes de red bean i de taro.
Arribem a Hanoi!

Arribem a Hanoi i no trobem el homestay. No hi ha manera. Al final ens deixen utilitzar la wifi i ho trobem. Més tard anem a sopar al centre. Aquesta gent condueixen com bojos. 30mil milions de motos.
Visitem Hanoi!

Esmorzem al hostel, sticky rice salat, després anem a fer un cafè. La Zuzanna diu que està molt bo. Jo discrepo. Anem a veure la zona del llac de l'oest que sembla un mar. Allà hi ha la Tran QuocRead more
De camí a Ha Giang

Hem esmorzat Chung Pie que estava molt bo. Ens ha vingut a buscar un taxi per portar-nos a la parada de bus per anar a Ha Giang. Era un bus llitera de l'infern on hem passat mil hores per arribar a HaRead more
Ha Giang Extreme Loop Ep1

Canviem diners a una joieria, allà canvien euros. Al banc, no. Esmorzem al lloc on lloguem les motos. Demanem el permís per conduir pel nord. Repostem. Sortint de Ha Giang ens para la policia i ensRead more
Ha Giang Extreme Loop Ep.2

Ens llevem a les 6 del matí, agafem les motos i anem cap a Ma Pi Leng Pass. Les vistes són acollonants i conduir per allà també. Tornem a Dong Van i esmorzem pancake de plàtan. Més tard fem unaRead more
Ha Giang Extreme Loop Ep.3

Avui ens hem llevat d'hora i hem anat als camps d'arròs de Yen Minh. Hem esmorzat 5 pancakes amb plàtan, xocolata i nata. Avui era dia de mercat a Yen Minh, així que hem guirufejat una mica perRead more
De camí a Sapa

Avui hem agafat el bus cap a Sapa, després de deu milions d'hores, hem arribat. A meitat de camí hem parat enmig del no res a menjar una mica. La madalena gegant estava bona. A l'arribar a Sapa hemRead more
Sapa, hiking i camps de no arròs.

Hem caminat pels camps d'arròs després de passar per Cat Cat. El Lloret de mar sapero. Hem caminat i hem caminat. Hem caminat més, una mica més i una mica més. Després de caminar, hem caminatRead more
El dia següent del hiking

Joder, que m'estic posant malalt! Ens quedem pel poble sense fer gaire cosa. Visitem una xufa de temple i la Zuzanna es dóna un massatge. Cafè Cong mola. A la tarda em poso a suar a tope per curar-me.
Tornem a Hanoi

Agafem el bus de l'infern fins a Hanoi. Hi ha una broker de borsa que si no li ha sonat el telèfon 40 vegades, no li ha sonat cap. L'economia de Vietnam li agraïrà. A la tarda tornem a can tren. ARead more
Anem a Tam Coc

Agafem el tren per anar a Tam Coc! La gent al tren és més civilitzada que al bus. En 2h arribem allà. A la tarda anem a veure un temple encastat a la roca. Mola!
Tam Coc, vaixells i senyores que remen

Avui hem fet la ruta en barca on una senyora que reia molt remava amb els peus. Després hem anat a pujar un cony de muntanya amb 500 esglaons. No s'acabaven mai.
Antigues capitals, bicis i cabres.

Avui hem anat en bici a l'antiga capital que hi ha per Tam Coc. Ens ha costat Déu i ajuda arribar-hi. Total, després era una caca. De tornada hem passat per uns quants temples més, tots moltRead more
Tornem a Hanoi

Avui a la tarda tornem a Hanoi. Al matí encara hem anat a can barques per fer fotos. Hem vist un gos mutant. Agafem el tren, anem a l'hotel i sopem.
Últim dia a Hanoi

Avui hem anat al temple de la literatura i al pont de Long Bien. La gent està com un llum. A la tarda ens relaxem a l'hotel.
Això ja s'acaba

Anem a les 5 i pico del matí cap a l'aeroport de Hanoi i aquesta gent ja està venent costelles de vedella al carrer. El bus es para durant 5 minuts per comprar menjar. Arribem a l'aeroport i anemRead more
Changi Airport

Passem 10 hores a l'aeroport de Singapur. Hem donat mil voltes, hem menjat indi i al final hem agafat l'avió cap a Varsòvia!!
A Varsòvia!

Hem passat els 30000 controls, hem menjat un bocata i ara a esperar el vol cap a Barcelona!
Ja hem tornat!

Hem agafat el vol a Barcelona, ha anat tot rodat, excepte el retard de l'avió. En breu veurem el Taro!! Fi del viatge!