• Nil Ferré

• Permulaan perjalanan
    27 Oktober 2018
  • Little India, Little Arabia i Can Pijo

29 Oktober 2018, Singapura ⋅ ⛅ 31 °C

Avui hem anat a Little Arabia a esmorzar, curiosament aquesta gent no obre res fins les 9 o les 10 així que estava tot tancat. Després hem anat a Little India, amb cases de colors i estaven preparant un festival. Hem dinat allà, molt bé i molt barat. A la tarda hem anat a la recerca d'una lent Holga i n'hem trobat una. Més tard hem anat a Can Pijo i hem passat pel Helix Bridge on es veia l'skyline de Singapur. Hem tornat al hostel a fer una migdiada i hem intentat anar a un lloc d'una estrella michelin, que estava tancada. Però la Zuzanna ha sopat verdura i jo tres pancakes boníssims.Baca lagi

• Visitem Hanoi!

31 Oktober 2018, Vietnam ⋅ ☀️ 26 °C

Esmorzem al hostel, sticky rice salat, després anem a fer un cafè. La Zuzanna diu que està molt bo. Jo discrepo. Anem a veure la zona del llac de l'oest que sembla un mar. Allà hi ha la Tran Quoc Pagoda. D'allà agafem el bus per anar al Railway village. Estan bojos aquesta gent. A dos pams de les cases hi passa un tren. Allà hem pres un altre cafè, amb ou aquest cop i hem vist passar el tren. Després visitem el barri francès i anem a dinar al casc antic. D'allà anem al llac Ho Hoam Kiem. Hi ha un temple amb un pont vermell, que sembla una merdeta de dia, però a la nit s'il•lumina i és molt més maco. Anem a la Hanoi Gallery que tenen propaganda antiga i d'allà a una llibreria on hi compro un llibre vietnamita. Anem a prendre algo per recobrar forces i preparar el viatge a Ha Giang. Després anem a can Harry Potter per prendre Butterbeer. La Zuzanna es posa el Sorting Hat i li surt Slytherin. Anem cap al homestay, que estem morts. A dormir.Baca lagi

• De camí a Ha Giang

1 November 2018, Vietnam ⋅ ☀️ 26 °C

Hem esmorzat Chung Pie que estava molt bo. Ens ha vingut a buscar un taxi per portar-nos a la parada de bus per anar a Ha Giang. Era un bus llitera de l'infern on hem passat mil hores per arribar a Ha Giang. He fet fotos a la Zuzanna mentre dormia. Hem arribat al hostel i hem anat a sopar i a buscar motos per anar demà cap a Dong Van, o segons la Zuzanna, Van Dong.Baca lagi

• Ha Giang Extreme Loop Ep1

2 November 2018, Vietnam ⋅ ☀️ 24 °C

Canviem diners a una joieria, allà canvien euros. Al banc, no. Esmorzem al lloc on lloguem les motos. Demanem el permís per conduir pel nord. Repostem. Sortint de Ha Giang ens para la policia i ens diuen que necessitem la llicència internacional. Truquem a la senyora que ens ha llogat les motos i aconseguim passar per fer el loop. Però hem d'anar ràpid per no quedar-nos sense llum. Arribem a Dong Van amb el dipòsit buit, amb mal de cul i morts de cansament. Sopem amb un grup d'holandesos i els seus conductors.Baca lagi

• Ha Giang Extreme Loop Ep.2

3 November 2018, Vietnam ⋅ ☀️ 9 °C

Ens llevem a les 6 del matí, agafem les motos i anem cap a Ma Pi Leng Pass. Les vistes són acollonants i conduir per allà també. Tornem a Dong Van i esmorzem pancake de plàtan. Més tard fem una volta pel mercat i anem a prendre un cafè amb coco. Agafem les motos i anem cap a Yen Minh. La Zuzanna cau gairebé parada, la gent condueix com sempre, a lo loco. Arribem a Yen Minh i anem a dinar entrepans. Prenem un cafè més, la Zuzanna d'ou i jo amb gelat de galetes. Anem a veure els camps d'arròs de Yen Minh, que són macos. Sopem Pho Gà i a dormir!Baca lagi

• Ha Giang Extreme Loop Ep.3

4 November 2018, Vietnam ⋅ ☀️ 23 °C

Avui ens hem llevat d'hora i hem anat als camps d'arròs de Yen Minh. Hem esmorzat 5 pancakes amb plàtan, xocolata i nata. Avui era dia de mercat a Yen Minh, així que hem guirufejat una mica per allà. Hem anat cap a Quan Ba, per la ruta llarga aquest cop, pero no hi havia trànsit i les vistes eren genials, així que hem disfrutat de la moto. Hem parat a prendre una llet amb cafè i hem continuat fins a Ha Giang. He hagut de parar a pixar per culpa de tè que ens han donat. A l'arribar a Ha Giang hem dinat Bun Cha, que estava boníssim i hem fet una migdiada a l'hotel. Hem sortit una estona i he menjat un bao també molt bo. Ara, a dormir, que demà marxem cap a Sapa.Baca lagi

• Tamat perjalanan
    15 November 2018