Arribem a Varsòvia!
November 19, 2016 in Poland ⋅ 🌧 10 °C
No fa taaaaan fred! Només tenim temps de sopar una mica i anar a dormir.
Visitem el centre històric de Varsòvia
November 20, 2016 in Poland ⋅ ⛅ 8 °C
Es fa de nit molt aviat. MOLT aviat. Però el centre és maco.
Tarda de birra
November 21, 2016 in Poland ⋅ ⛅ 12 °C
Hem tornat al centre i hem fet el tonto. A la tarda hem anat a prendre una birra artesana i a la nit, he immortalitzat el moment quan la Zuzanna s'ha assegut al llit amb els pantalons posats. Gran dia
Anem cap a Bangkok
November 22, 2016 in Poland ⋅ 🌙 3 °C
Durant el vol, faig fotos a la Zuzanna mentre dorm.
Arribem a Bangkok
November 23, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 27 °C
Hem arribat! Fa moltíssima calor. Anem directament a l'hotel a fer una migdiada de dues hores. A la tarda anem a fer una birra al terrat d'un hotel a la vora del riu. Agafem un tuk-tuk i casi morim.Read more
Wat Pho
November 24, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 30 °C
Visitem Wat Pho, el temple del buda estirat. Ens sembla alucinant, però és perquè és el primer. Anem a dinar a Chinatown i descobrim que el morning glory està boníssim. Primer passeig en vaixellRead more
Visitem el Temple of Dawn
November 25, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 32 °C
Llàstima que estigui en obres, perquè hagués sigut encara més maco. Els Yoshimitsus de l'entrada són gegants. La Zuzanna menja un coco i és feliç.
Arribem a Krabi
November 25, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 25 °C
Després del Temple of Dawn hem anat a l'hotel, hem agafat les maletes i hem anat a l'aeroport per agafar l'avió cap a Krabi. Aquí el menjar encara és millor. Ens provem els pantalons d'Aladín queRead more
Railay
November 26, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 32 °C
Anem de Krabi a Railay. Allà estarem en una cabana rodejats de serps i hippies. Les platges són maques. Hi ha una cova amb penis. Per anar a les platges hem d'atravessar la jungla i sobreviure alsRead more
Més platja
November 27, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 31 °C
Més dia de platja, tot i que plou durant 15 minuts a tope. Anem a dinar curry i em caic de la cadira. Veiem més micos
Tornem a Krabi
November 28, 2016 in Spain ⋅ ⛅ 15 °C
Hem anat al tiger cave. Hem pujat 1200 esglaons per arribar-hi. Gent vomitant pel camí. Hem pujat molt ràpid. La baixada fa més por. També hi ha micos aquí. Però valia la pena pujar per les vistes.
Anem a Chiang Mai!
November 29, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 25 °C
Agafem l'avió cap a Chiang Mai. Allà provem durian. Té gust a mantega de ceba. Sopem masaman curry. M'encanta.
Visitem la part nord de Chiang Mai
November 30, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 27 °C
Hem visitat milers de temples budistes avui. Chiang Mai és molt verd i relaxat. Es menja molt i molt bé.
Més temples
December 1, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 29 °C
La Zuzanna disfruta d'un meravellós cafè mentre fa cara de fàstic. Visitem més temples i mengem més. A la tarda la Zuzanna fa un curs de cuina tailandesa.
Doi Suthep
December 2, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 25 °C
Visitem el temple de Doi Suthep. Per arribar-hi hem fet el rally de Chiang Mai. El temple està bé, però no és res de l'altre món. Les vistes a la ciutat són maques.
Dia de relax
December 3, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 29 °C
Avui ens ho prenem amb calma. Un massatge al matí, a la tarda anem a un temple, i conversem amb un monjo budista. The teaching of the Buddha. A la nit la Zuzanna menja picant mortal i posa aquestesRead more
Visitem la part est
December 4, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 29 °C
Avui hem anat per la part est de la ciutat, tot seguint el camí del mercat dels dissabtes. El Mountain Dew tailandès està fastigós.
Tornem a Bangkok
December 5, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 28 °C
Hem agafat l'avió i tornem cap a Bangkok. A la nit anem a Chinatown a sopar. El nostre hotel té piscina.
Anem a Ayutthaya
December 6, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 28 °C
Anem a veure ruines indianajoneres a Ayutthaya! A la tornada hi ha un embús gegant i unes senyores portugueses estan molt preocupades perquè Krabi hi ha inundacions. A la nit tornem a Bangkok.
Anem a la piscina
December 7, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 29 °C
Anem a nedar a la piscina de l'hotel, després anem a un centre comercial on bec un batut de taro. TAAAAROOOOO.
De tornada a Varsòvia
December 8, 2016 in Thailand ⋅ ⛅ 26 °C
Tornem cap a Varsòvia, evidentment la Zuzanna es riu de mi perquè dormo a l'avió. A la nit me n'adono que m'ha fet totes aquestes fotos.
Geocaching day
December 9, 2016 in Poland ⋅ 🌫 5 °C
Geocachinguegem a Varsòvia i després anem al Kopernik Science Place Museum Of Warsaw In Poland Under Jesus' Kingdom. Mola!
Tornem a Barcelona
December 10, 2016 in Spain ⋅ 🌙 12 °C
De tornada m'agafo la justícia per la meva mà i li faig fotos mentre dorm. Muaahahahaha. Tornarem a Tailàndia.