• On the road again

Yesterday in England ⋅ ⛅ 16 °C

We hadden geen wekker omdat we toch vroeg wakker waren de laatste dagen, je raad het al. Vandaag niet, maar omdat we een tijdslot voor het ontbijt hadden toch een beetje haasten. Dit keer met wat eigen (gezonde) toevoeging aan het Engels ontbijt. Daarna hadden we rustig de tijd om alle spullen weer te pakken en uit te checken en te beginnen aan dag 2 in Legoland! We hadden een mooi plan met nog wat highlights van het park, waaronder de shop! Daar heerlijk rondgekeken en moneys gespend, Manne blij. En oma Diana want dat had Manne beloofd 😉 Een paar van de highlights: zelf bestuurbare bootjes , boomstammen( heerlijk want het is warm vandaag!), draken achtbanen, simulatie attractie en ofcourse de onderzeeër tussen de haaien als afsluiter! Een leuke dag, maar de kids zijn moe! En Elke ook niet helemaal fit, dus tijd om te gaan. We slaan Windsor Castle over ivm slaapje van Elke maar rijden wel langs Stongehenge. Daar rijden we langs over een weg waar het lijkt wel structureel een hippie parkeerplaats langs de weg, vrije types wel! Geinig om te zien. We stoppen onderweg bij een supermarkt en komen rond 17uur aan bij onze Airbnb. We zijn helemaal verbaasd: nog mooier dan op de fotos en wat een ruimte! We overwegen te emigreren naar deze plek, haha. Kids zijn ook wat bijgetankt dus beginnen gelijk te spelen met de mega voorraad speelgoed in t huisje en de leuke speelplek buiten. Wilfred maakt het eten klaar en door nog steeds het heerlijke weer eten we lekker buiten! Nog ff spelen en dan in bad! Elke gaat het bed in en Manne gaat nog door met 1 van zn lego pakketen, lucky boy! Hier kunnen we wel weer ff opladen en morgen op fossielen jacht aan de Jurassic Coast!Read more