Lets go Lego😎
September 21 in England ⋅ ⛅ 21 °C
Vanmorgen stond om 07:00 de wekker. Die helaas niet de kans om af te gaan want Elke was om 06:30 al wakker. Nadat iedereen zover was gingen we naar het ontbijt. Dat was in het bricks restaurant hier in het hotel. Een zeer karig, vet ontbijt. We schoven een aantal dingen naar binnen tussen het zorgen voor de kinderen door en naar een haastig en onrustig ontbijt ging Wilfred even met de kinderen buiten spelen en ging Anke zich verder klaarmaken om op pad te gaan.
We hebben de kar voor achter de fiets mee dus daar konden mooi de kinderen en de tassen vol (gezond) proviand in. Na het scannen van de tickets konden we eerder dan de dagjes gasten het park in. Sommige mensen renden serieus naar attracties toe met als gevolg dat er sommige kinderen simpelweg vergeten werden! Heel vreemd maar wij deden niet mee aan deze Engelse trend. Anke en Manne gingen eerst het spookhuis in terwijl Wilfred en Elke dan even in de bootjes gingen. Na 10 minuten troffen we elkaar alweer bij de onderzeeërs aangezien Manne het toch te spannend vond en Wilfred en Elke niet 20 minuten in de rij wouden staan voor een paar van die kut bootjes die voort werden getrokken in het water...
De onderzeeboot was daarintegen heel leuk. We stapten in en gingen de diepzee in om via verschillende glazen wanden haaien en andere vissen te bekijken. Dat was erg leuk! Dat achter ons gelaten sjokten we door het park heen en bezochten we her en der verschillende attracties en deden we mee aan ander vertier. Elke was halverwege de middag zichzelf niet meer dus besloot Wilfred met haar naar de hotelkamer te gaan zodat ze even in haar bed kon slapen. Anke en Manne struinden nog door het park en joegen ondertussen op lego batches voor aan je keycord. Na het slaapje van Elke voegde zij zich weer bij de rest en was de squad weer compleet. Even een ijsje, toen nog een rondje in de trein en op het laatste moment toch nog een keer de onderzeeër ingestapt omdat het zo leuk was. Bij de uitgang van het park zagen we dat de achtergelaten kinderen toch hun weg gevonden hadden want ze stonden er niet meer.
Na even wat lego filmpjes te hebben gekeken op de kamer gingen we naar de Skybar lounge voor een overheerlijke te vette pizza met kaas en een hamburger met vette kaas en vette stukken spek. Even uitbuiken in het zwembad en toen nog even freumelen in de Lego playroom. Wilfred bracht zoals altijd Elke naar bed en nu is ook Manne aan de beurt (maar dat weet hij nog niet).Read more

Traveler
Wat een schitterende bouwwerken!! Mooier dan in Billund!
Wat een leuk park!!! En lekker weer 👍
Verkeerspark Assen!!