Kyaiktiyo - Golden Rock
7 января 2017 г., Мьянма ⋅ ⛅ 11 °C
Myanmar is nog niet zo toeristisch en het is een enorm groot land, hierdoor is het vervoer nog niet super snel en neemt veel tijd in beslag. Om de lange reis op te delen maakten we een stop inЧитать далее
Hpa-an
9 января 2017 г., Мьянма ⋅ ☀️ 16 °C
De volgende stop was Hpa-an. Boven op een berg staat een klooster wat tegenwoordig door nog enkele monniken wordt gebruikt als guesthouse voor toeristen. We moesten ruim 3500 traptreden naar boven enЧитать далее
Mandalay
10 января 2017 г., Мьянма ⋅ ☀️ 25 °C
Vroeg in de ochtend kwamen we aan in Mandalay, waar het echt ijskoud was. We zijn 1000km noordelijker en de nachten hier is het rond de 10 graden. Gelukkig is het na zonsopkomst 'gewoon' weer 30+.Читать далее
Hsipaw
13 января 2017 г., Мьянма ⋅ 🌫 4 °C
Vanuit Mandalay zijn we via een mooie route door de bergen naar het bergdorpje Hsipaw gereisd. Hsipaw is een relaxt klein dorpje waar je trekkings kan doen. Wij deden een tweedaagse trekking metЧитать далее
Bagan
18 января 2017 г., Мьянма ⋅ ☀️ 2 °C
De volgende bestemming is één van de bekendste plekken in Myanmar: Bagan. Bagan is een stadje in een woestijn/savanne-achtig gebied wat volledig volgebouwd is met tempels, stupa's en pagodes. WeЧитать далее
Inle Lake
21 января 2017 г., Мьянма ⋅ ☀️ 27 °C
De laatste bestemming in Myanmar, en eigenlijk ook van onze reis, was het Inle Lake. Het Inle Lake is een mega groot meer met rondom en vooral op het meer dorpjes. We hebben een fietstocht gemaakt metЧитать далее
Phuket - Thailand
23 января 2017 г., Таиланд ⋅ ☀️ 30 °C
Na een hele lange reisdag, die begon met een nachtbus van Inle Lake naar Mandalay, vervolgens een vlucht naar Bangkok en daarna nog een vlucht naar Phuket, kwamen we uiteindelijk weer aan in Thailand,Читать далее
Keulen, Duitsland
24 января 2017 г., Германия ⋅ ⛅ 0 °C
Vanuit Phuket zijn we met een lange maar comfortabele vlucht in Keulen aangekomen. Onderweg hebben we nog vele verschillende landen van boven kunnen bekijken, heel mooi haha. In Keulen werden weЧитать далее

Bart en Dorine WeijtsGuus en Lyanne, wat een mooie en indrukwekkende reis hebben jullie gemaakt! We hebben genoten van de leuke informatieve verslagen en de prachtige foto's! Geniet nog lekker van de laatste dagen en sla maar wat warmte op want hier is het koud. Alvast een goede terugreis, maar eerst nog even genieten.
Elly TeunissenZo te lezen een mooie afsluiting van jullie geweldige reis. Geniet nog een paar dagen.
Guus AartsDankje! Ja we zijn ons al aan het voorbereiden op de kou haha!