• Test match

February 10, 2017 in Brazil ⋅ ☀️ 26 °C

Gisterenmiddag hadden we een wedstrijd. Dit betrof het huidige team tegen een elftal van testspelers. Uiteraard is Laranja altijd op zoek naar spelers die het huidige team kunnen versterken.

Rogerio was coach bij het huidige team en ik moest vooral het andere team bekijken. Er liepen drie goede spelers tussen, maar verder was het niet enorm bijzonder. Het huidige team speelde alleen ook niet best waardoor het redelijk gelijk op ging. Rogerio was totaal niet tevreden met de uiteindelijke 4-3 winst. De spelers konden na de wedstrijd dan ook nog even op het veld blijven om 5 rondjes te lopen!

De afgelopen dagen steeds 's ochtends prima weer en dan vanaf een uur of 4 wordt het donker en gaat het regenen. Dat is vandaag ook weer het geval. Hopelijk houden we het droog tot na de training. Het bleef gelukkig droog.

Ook 's avonds was het droog en konden we weer met de familie mee eten. Gewoon simpel voor het huis, BBQ neerzetten, Diego (de zoon) zorgde voor wat muziek, een biertje erbij en klaar. Lekker simpel, maar wel gewoon heel relaxed.