• Weekend

21 Februari 2017, Brazil ⋅ ☀️ 22 °C

Om 7:00 uur dus al op weg naar California. Zowel het jongere team als het oudere team speelde hier vandaag een wedstrijd. Het veld was niet zoals we dat in Nederland gewend zijn. Geen vereniging, maar gewoon een stuk gras met een hek er om heen. Een soort trapveldje voor de jeugd. Beide teams wonnen vrij gemakkelijk.

Rond 13:00 uur waren we weer terug bij Laranja. Later op de middag ook hier weer twee wedstrijden. Er was alleen een team niet op komen dagen, dus de eerste wedstrijd werd een onderling duel. Het oudere team had wel gewoon met een andere tegenstander te maken. Deze ploeg was iets ouder, dus kreeg het team van Laranja dit keer wel een goede weerstand. Uiteindelijk werd er met 2-1 gewonnen (door een penalty in de laatste minuut).

's avonds gingen we met Luiz, Chris, Diego (de familie hier op het terrein) en met Rogerio naar Arapongas om daar te eten. Michiel en ik hadden dit voorgesteld als soort bedankje voor alles tot nu toe. Rogerio had ook iedereen meegenomen die bij hem in huis woont. Dus het was een gezellige tafel vol. We gingen naar Don Carloni. Hier betaal je een vast bedrag van nog geen € 10,- en dan kan je eten wat je wilt. Continue komen ze langs met pizza, spiesen met vlees en ananas met kaneel. Lekker eten voor weinig geld! De pizza's waren soms alleen wel met de gekste combinaties. Pizza met Nutella, pizza met ijs, pizza met banaan, pizza met M&M's enz.

Zondags lekker rustig aan gedaan. Beetje zonnen, zwemmen, Feyenoord luisteren en een biertje. Echt vakantie!
    Baca selengkapnya