• Sant Julia de Loria - Alberg Naturland

8月29日, アンドラ ⋅ ⛅ 15 °C

7 km
    Stoupání: 740 m
    Klesání: 83 m

Posíleni pivem a vínem jsme se vydali na první etapu, bylo něco po 13h. Ještě v Sant Julii jsme si koupili bagetu a sýr k obědu, že si ho dáme později.
    Trasa vedla hned od silnice strmě do kopce po kamenité pěšině. Nešlo se mi moc dobře, přisuzuji to nedostatku spánku, vínu a bolavé patičce. Nebo že by to bylo špatnou fyzičkou?
    Naštěstí nebylo vedro, cesta vedla částečně pod stromy, cestu nám zpestřily ostružiny. Byly zralé a bylo jich hodně. Měli jsme pěkné výhledy do údolí. Andorra je horský stát a města jsou postavená podél hlavní silnice v úzkém údolí obklopeném zalesněnými kopci, které se tyčí vesměs do výšky 2000m.
    Natrefili jsme na otevřenou restauraci s ubytováním, tak jsme ji nemohli minout bez povšimnutí, dali jsme si pivo a víno, jak jinak. Vypadala jako škola v Bradavicích.
    Do cíle jsme dorazili v 17 a začalo pršet. Nemělo tu být žádné jídlo, byl to sportovní areál s lanovým centrem, bobovou dráhou a dalšími atrakcemi. A byl tu i stánek s občerstvením. Z akoholu tu měli jen pivo, protože se asi mezi alkohol nepočítá 😀
    Uvařili jsme si naše jídlo, abychom si odlehčili zátěž a šli brzy spát.
    もっと詳しく