IMC motor klub Flensborg

Så er rejsen skudt igang, bilen er næsten pakket, Freja ser dog lidt misfornøjet ud, hvad skal der nu ske ?
Overnatning ved havnen overfor værftet, sjovt nok kom det skibs overdel, fra logo og op,Read more
Dejlig lille plads til 4-5 autocampere, 4 euro pr. overnatning. Fin plads med mulighed for at gå en tur om søen, ca. 5km. Der er toiletter og mulighed for tømning + frisk vand.
Jo, jo nu får disseRead more
Overnatning på camper plads, god wifi, første gang uden at have varme på, rigtigt lunt under aften gåtur.
Overnatning på molen 10 euro, til kl 11 næste dag. Der er wifi på pladsen.
Rundtur i byen med lidt dansk historie, grundlagt af Christian 4. i 1616.
Ville med færgen over Elben ved tre tiden, menRead more
Efter færgefarten, som med ventetid alligevel tog et par timer, satte vi GPS’en til en lille “ståplads” for campere, på en plads tæt ved Natureum, et museum med forskellige aktiviteter.
DerRead more
Lille hyggelig by med plads til 6 autocampere, ingen faciliteter, rågekoloni i nærheden som sørger for morgenvækning. Fik købt lidt 1,5 # ledning så jeg kan få flyttet radioen væk fra startRead more
En lille camper plads, grønt område, i udkanten af byen rolig, ingen faciliteter.
Vi valgte den fordi vi vil besøge Gedenkstätte, Bunker Valentin i Rekumer, et værft til fremstilling af ubåde,Read more
30 m høj seks fodboldbaner lang.
Et ubåds værft “samlestation” hvor der efter planen skulle sejle en ubåd ud efter hver 56 timer.
10.000 tvangsarbejdere fra hele Europa har i tiden 1943 - 45Read more
Berit - Lars Hausen