Air de campingcar, Tierache
July 29, 2018 in France ⋅ ⛅ 22 °C
Vi har nu retning mod kysten og tog en overnatning her, lidt mærkelig med en gratis plads hvor der er faciliteter, lige ved siden af en campingplads
Le petit port Marcoing
July 30, 2018 in France ⋅ ⛅ 20 °C
Der er to pladser i denne by vi valgte denne fordi den havde en udvidelse af kanalen, et basin, og der var lidt borde og bænke omkring, en del lokale kom her for at fiske. Den anden havde tømmeRead more
Domaine de la Pomera
August 1, 2018 in France ⋅ ☁️ 16 °C
Lille hyggelig plads med styr på alt, der var tørrestativer borde og bænke, to forskellige parapoler som man havde mulighed for at slutte sig til, grilplads og små rekreative områder på pladsen.Read more
Så var det lige ud til kysten
August 2, 2018 in France ⋅ ☀️ 23 °C
Det blev ikke den store succes :-(
Hvad skete der lige, jo den første plads lå fint højt oppe med skøn udsigt, men et rensningsanlæg bagved larmede med en monoton brumme lyd det meste af døgnet,Read more
Embry
August 4, 2018 in France ⋅ ☀️ 27 °C
Dejligt sted, luftigt, grønne områder til fri afbenyttelse, flot lille bygning med toiletter og brusebad, fine gennemtænke løsninger.
Dejligt sted til at slappe lidt af, få lavet en ny plan,Read more
Watten
August 7, 2018 in France ⋅ ☀️ 27 °C
Py ha, det er varmt, men vi kan da finde skygge omkring bilen.
Planlægning af det videre forløb har hængt lidt bagefter, vi har læst en del og sent på aftenen gået en lille tur.
Her i formiddagRead more
Amiens
August 8, 2018 in France ⋅ ⛅ 23 °C
Vi kom til Amiens for at se katedralen og de “svømmende haver” der var en del vejarbejde og kø, men det tænke vi ikke så meget over. Den første camperplads vi havde udvalgt var fuldt optaget,Read more
Parkin Ailly sur Somme
August 9, 2018 in France ⋅ ⛅ 17 °C
Efter Amiens kørte vi ud og tog en overnatning her, lidt svær at finde fordi koordinaterne ikke passede i Camper contact, har sendt en rettelse til dem. Roligt sted for at sove, kun et tog i ny ogRead more
Aire Municipal, Long
August 10, 2018 in France ⋅ ☀️ 11 °C
Fin camperplads lige uden for den kommunale campingplads. De har det ikke så svært med at dele tilbuddene ud så at de rammer flere målgrupper.
Dejligt sted med gode vandrestier omkring et utal afRead more
Parking, Cayeux sur Mer
August 13, 2018 in France ⋅ ⛅ 19 °C
Så kom vi til kysten igen, der er stadig rift om pladserne, så man skal ikke komme for sent på dagen. Det er stadig 90% franske campere rundt omkring, men det er reelt også 2 uger tilbage af denRead more
Cayeux sur Mer, Le Hourdel
August 15, 2018 in France ⋅ ⛅ 18 °C
Her gør ebbe og flod virkelig en forskel, helt op til 10-12 m. Dette natur scenarie tiltrækker hver dag mange mennesker og indtryk gør det når man ser det over 24 timer.
Specielt er ogsåRead more
Plage de Sotterville sur Mer
August 16, 2018 in France ⋅ ⛅ 21 °C
En lille p plads hvor der er plads til 4 campere, så først til mølle, resten af pladsen er til biler under 2 m og for enden af den fører en lang trappe, 229 trin, ned til havet eller stranden,Read more
En dag mere på samme sted
August 17, 2018 in France ⋅ ⛅ 19 °C
Her ses forskellen på ebbe og flod, men ellers er der mulighed for at gå til de nærmeste byer enten via stier oppe, eller langs med stranden, ved ebbe 😉 og det benyttede vi os af.
Rigtig mangeRead more
Fécamp
August 19, 2018 in France ⋅ ⛅ 21 °C
Camperplads tæt ved lystbådehavn og by i Fécamp. Gik en tur langs med strandpromenaden, stod længe og så på den skulptur som var sat op, samt lyttede til musikken som var ligeså dragende udenRead more
Lidt kulturelt krydret med det sjove
August 20, 2018 in France ⋅ ⛅ 18 °C
I Fécamp ligger det betydeligste af alle Normandiets berømte benediktinerklostre, hvor man stadig fremstiller D.O.M. Bénédictine, den berømte likør, som fremstilles i fire varianter. UnderRead more
Étretat
August 21, 2018 in France ⋅ ☁️ 21 °C
Ved den Kommunale Campingplads er der også en stellplads, vi kom ved ti tiden om formiddagen og fik en god plads. Det var overskyet så vi besluttede at lade Freja blive i bilen og gå op på klippenRead more
Bayeux
August 22, 2018 in France ⋅ ⛅ 19 °C
Vi ankom lidt over middag til parkerings pladsen ved mindemuseet for slaget ved Nordmandiet, her købte vi en fælles billet så vi også kunne se dette famøse 70 m lange tæppe som er udstillet påRead more
Colleville Sur Mer
August 23, 2018 in France ⋅ ⛅ 15 °C
Den Amerikanske kirkegård, Normandy American Cemetery and Memorial. Beliggende ud for Ohama Beach, stort, tankevækkende, og svært at forestille sig at det kun er 74 år siden alt dette skete og atRead more
Isigny-Sur- Mer
August 23, 2018 in France ⋅ ☁️ 19 °C
Fra USA kirkegården kørte vi hertil, der er stadig ufatteligt mange mindesteder og museer fra anden verdenskrig, men mentalt er vi dækket ind et stykke tid.
Tæppet fra 1066 spøger stadig,Read more
Isigny til Carentan 18 km
August 24, 2018 in France ⋅ ⛅ 15 °C
Fra Isigny-sur-Mer går en fransk gendarmsti hele vejen rundt om Manche den sydlige del af Normandiet, den prøver vi at følge. Den vil føre os nogle steder hen som ikke er planlagt 🙂
FørsteRead more
Carentan til Utah Beach 18,6 km
August 25, 2018 in France ⋅ ⛅ 16 °C
Efter morgenmad begav Berit sig afsted, jeg havde nogle praktiske ting omkring bilen som skulle ordnes, nogle af de ting vi havde klæbet fast med dobbelt tape havde løsnet sig da temp var kommetRead more
Utah Beach til St. Mer Eglise 16 km
August 26, 2018 in France ⋅ ☁️ 14 °C
Vi satsede på camperpladsen tæt ved campingplads og sportsplads, men da vi havde udset et møntvaskeri ved et supermarked, gjorde vi holdt der, efter at vi havde fået Berit ombord igen.
Vi villeRead more
St. Mer Eglise til Le Havre de Quinville
August 27, 2018 in France ⋅ ☁️ 15 °C
I byen er der en parkeringsplads lige til venstre ind når man ankommer til musset, der må også holde autocampere. Jeg fandt et sted og gik en tur med Freja, hvorefter jeg gik Berit imøde, hunRead more
Quineville til St. Vaast Houge 15km
August 28, 2018 in France ⋅ ⛅ 18 °C
Vandreturen hertil er mest langs med vandet og tidevandet er med til at gøre området specielt.
Camperpladsen ligger ved siden af campingpladsen, tjek ind sker automatisk med kreditkort. Vi gik alleRead more
Hauge til Gatteville til Cap Lévi 37 km
August 29, 2018 in France ⋅ ⛅ 16 °C
Vi aftalte at tage to etaper, Berit gik den første fra La Hauge til fyrtårnet i Gatteville-le-Phare, der fik vi frokost sammen og jeg tog turen videre til fyrtårnet i Cap Lévi.
Det var hårdt,Read more

Ruth RasmussenDejligt at høre det går godt hos jeg. Her er det også utroligt varmt. Men vi glæder os til snart at komme nedad. 😀😀😎
Berit - Lars HausenJa det er helt utroligt en sommer i dk. I må jo så småt være igang med et gøre klar til rejsen.
Ruth RasmussenDen er næsten pakket 😃 men vi går og venter på nogle aftalen vi helst skal overholde inden. Men det nærmer sig. 😃😃😎