- Tunjukkan perjalanan
- Tambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldi
- Kongsi
- Hari 121
- Selasa, 12 Julai 2022 1:03 PTG
- ⛅ 30 °C
- Altitud: 9 m
VietnamTân Dân20°14’45” N 105°54’20” E
יום מהיר ועם מלא עשייה בנין בין

אחרי נסיעה באוטובוס לילה שאמורה לקחת 8 שעות משמע להגיע ב7-8 לנין בין אנחנו כרגיל מקדימים ומגיעים בחמש וחצי להוסטל, אחד מהעובדים של ההוסטל פותח לנו מזרן על ספסל ואנחנו ישנים שם קצת עד שנפתחת המסעדה.
מנשנשים קצת ואז יוצאים לשייט שבשבילו צריך לתפוס מונית ארוכה ואנחנו מחליטים לנסות למצוא שותפים למסע, לאחר כמה גישושים לא מוצלחים אנחנו פוגשים זוג הולנדי חביב ששמם היה בו וטימור
בשייט נותנים לנו אופציה לבחור בין 3 מערות ומקדשים לבין 9 מערות ומקדשים - לאחר התלבטות הולכים על השייט הקצר שמהר מאוד מתגלה כממש מרהיב ומספק
שטים בתוך מנהרות באורך קילומטר שיש נטיפים שמלווים את כל המסע כך שצריך גם להתכופף ולנווט ביו הנטיפים ועמודי הסלע. אחרי זה גם מגיעים למקדשים חמודים שעיקר התכלית שלהם הייתה עמדת הגלידות בסופם. ההמשך היה ממש נחמד וחווייתי ונפעמנו מהנופים היפים שגם הסתבר שצילמו בהם את הסרט קינג קונג
אחר כך חזרנו להוסטל למנוחה קצרה וארוחת צהריים של באן מי מטריף (מרוב כל ההמלצות התפרענו ואכלתי שם בשר אפילו) . לקראת השקיעה הלכנו לשדה לוטוסים ואז טיפסנו איזה 500 מדרגות לנקודת תצפית מדהימה עם פסל של דרקון ונוף פנורמי על כל צוקי האיזור. למרות הטיפוס החם הייתה בריזה נעימה בסוף וצילמתי את יעל תמונות שסיפקו אותה , אירוע נדיר לכל הדעות
בערב פגשנו שוב את יואב (חבר מלפני מלא זמן שבמקרה גמור נפגשנו) שבילה איתנו את היום ועוד שני חברים צרפתים ועוד חבר סורי-אנגלי שגדל בסעודיה ונכנסו איתם לשיחות ממש מעניינות ובאמת למדנו המון על התרבויות השונות וקצת שיח גם עם בחור איסלמי משכיל דבר שלא כלכך היה לנו עד עכשיו בטיול . את הערב קינחנו במרק פו מקומי וקצת למידת וייטנאמית במקום האהוב.
היום קמנו ליום מסעות קליל שהתחיל בעוד באן מי כמובן ואז נסענו במיניואן עתידני להאנוי לקראת כמה ימי היערכות ללופ ולסאפהBaca lagi
Pengembara
סרט