FindPenguins
  • Tilmeld
Vis på kort
  • Mia SandblomMorgan SandblomTågluff 2023
    • Vis rejse
    • Tilføj til træskolisteFjern fra træskoliste
    • Del
    • Dag 10
    • fredag den 21. juli 2023 kl. 14.29
    • 🌩️ 30 °C
    • Højde: Havoverfladen
    • KroatienKrk45°1’36” N  14°34’42” E
    Sjukt svårt att fota i vågorna!😅 Sigge håller sig tålmodigt i o väntar på att få åka.1Stora grabben!❤️❤️❤️1Pasta carbonara! Första lunchen på länge Sigge slevat i sig❤️1Mikrovila efter lunchen (typ 10 sek så jag hann ta en bild😂)2"Moneys mamma!" sa Sigge och knallade helt själv bort till glasskiosken!2Nöjd och stolt över att helt själv köpt glass❤️Lunchrestaurangen förbereder inför kvällen.1Fattar att grabbarna vill gå hit varje kväll😋 Kramkalas o sista glassen hos Ramadan❤️Grymt kul med rutschkana på båten!💦Blixtar, dunder och magiska under😍1

Sista dagen i Kroatien

21. juli 2023, Kroatien ⋅ 🌩️ 30 °C

Prognosen visade regn, regn, uppehåll och MASSOR av regn idag…
    Vi börjar som vanligt dagen ganska sent och lämnar lägenheten runt 12-tiden😁

Vi promenerade bort till aktivitetscentret även idag för att ta en båttur💦
    Efter en halvtimme blev vågorna ordentligt höga och när vi var färdiga började himlen mörkna. Vi lunchade vid ”vår” badplats för att se om det skulle försvinna men bestämde oss sedan för att äta ”gelato” i lägenheten, duscha och packa innan vi skulle till M&M för att ta en sista glass och säga hej då till Ramadan.

Under tiden vi packade så vräkte regnet ner och blixtar och dunder turades om.

Nu är det mesta packat, glassen uppäten och kvällsmaten väntar❤️

Se oversættelse

Ni fick en bra dag i alla fall trots regn och åska. Vilken fantastisk semester ni har! 😘🤗❤️🥰 [Anette Sandblom]

21.07.2023SvarOversætte
    Mia Sandblom

RejsendeJa, den är magisk!😍

22.07.2023SvarOversætte
    Peter Sandblom

Rejsende"Moneys mamma!" sa Sigge och knallade helt själv bort till glasskiosken!Klockrent! 😂❤️

21.07.2023SvarOversætte
    10 flere kommentarer