• Getrennte Wege

September 15, 2023 in Switzerland ⋅ ⛅ 22 °C

Ne, nei mir hei nid Krach. Aber Hase het geschter nachem Znacht no ä Glace kouft. Nachem erschte Biss isch einä vo sine vordere Hasezähn nümm ganz a sim Originalplatz gsi. Är cha am Nami ds Schenkon zumenä Zahnarzt. Drum macht sich d Anita mit em Hannes Lang alleini ufe Wäg. Hüt geits bis uf Malters meh oder weniger geng chli är Emme entlang. Ds Malters geits de dür nes Gräbli bärguf. Uf halber Höchi geits gäge Kriens. Mengisch uf Teersträssleni u de o wieder über Weideland. Plötzläch steit ä Chuh zmitts ufem Wäg. Die macht keh Wank u luegt nume blöd. Warte chli, mache chli Büro u ga ids Wäudli ga bisle. Das isch dere Chuh scheissegal. Sie macht ke Zabu. Auso mache ig ä Boge um das Viech u dechä das isch so ä blödi Chuh u ig bi ä blödi Chuh dass ig mi vo so äre blöde Chuh la la ischüchterä. Flott voran geht es weiter bis nach Kriens. Nach dem Einchecken hole ich Hase beim Bus ab. Sein Zahn ist wieder in der richtigen Position. So können wir unsere Reise wieder gemeinsam fortsetzen.

23.2 km
    370 m obsi / 484 m nidsi