• Regen en rijden

September 10, 2024 in Poland ⋅ 🌙 14 °C

Vandaag wou papa naar Litouwen gaan.
    Onderweg wou hij graag een paar dingen zien. Smorges heb ik hem dwars gezeten door lekker lang te blijven liggen. (Hij dacht dat ik de wekker ging zijn...) Om 9 uur werden we gezellig wakker. We kraamden eerst alles op. (Dat wil zeggen dat ik alles terug uit de auto haal dat ze er net ingestoken hebben) Onderweg gingen we ontbijten. Op een parking naast de snelweg ging hij voor mama iets halen. Hij bracht verse yoghurt mee met muesli, poolse worstjes en beafjerky uit Estland! Eerst wou ik niets hebben maar daarna wou ik alles. Tegen de middag begon het hard te regenen. Papa was zich aan het amuseren met filmpjes te bewerken van de vrijgezellen van tante Jitse. Ik heb veel spongebob gezien. Op een bepaald moment wou papa stoppen om naar de nagedachtenis van Treblinka 2 te gaan kijken. Het was hard aan het regenen. Hier had ik echt geen zin in. Ik heb dan maar gedaan alsof ik sliep zodat we dat niet konden doen. Achteraf zei papa tegen mama dat het niet erg was want Auri mocht toch niet mee daar. Omdat het zo hard aan het regenen was hebben we dan maar door gereden naar Litouwen waar we de grens overstaken en nog een stuk gereden hebben zodat we dat morgen niet moeten doen. Vandaag heb ik veel tv mogen zien. Joepie. Papa zegt dag we morgen naar de fontein van de schoonheid gaan zien. Dat heb ik toch niet nodig. Voor we daar waren hebben we een bos opgezocht waar we avontuurlijk door zijn gebotst. Sterke auto!
    Nu ben ik moe en ga ik slapen.
    Dada!
    Lara